Hoeve Jacquemijns

Hier kunt u terecht voor rundvlees van eigen runderen.

Er is een vleesautomaat.

Bij Jammelien’s jam en verse eieren kunt u terecht voor zelfgemaakte abrikoos-vlierbloesem-, bramen-, kersen- en pruimen jam. Daarnaast kunt u er uw eieren kopen van hun kippen. De specialiteit is de abrikoos-vlierbloesem jam. Daar moet je boterham of beschuit een keer mee hebben besmeerd. Af en toe is er keramiek te koop.

Welkom op de website van Korenmolen Nooit Gedagt te Woudrichem

Korenmolen Nooit Gedagt is Nederlands enige achtkante stenen stellingkorenmolen, gelegen op de Rijkswal van het vestingstadje Woudrichem (NB). De molen is nog dagelijks in bedrijf ter vervaardiging van meelproducten, voor zowel consument als retail en grootverbruik. Korenmolen Nooit Gedagt produceert volgens de HACCP-richtlijnen. Nooit Gedagt is aangesloten bij het Ambachtelijk Korenmolenaars Gilde.

In de molen is een ruim gesorteerde molenwinkel ingericht ten behoeve van particulieren, met een assortiment van meer dan 200 meel- en streekproducten. De molen is geopend van donderdag tot en met zondag.

Op de site vindt u alle benodigde informatie met betrekking tot assortiment en prijzen, openingstijden, ons team en overige bijzonderheden.Op de pagina ‘Actueel’ vindt u de laatste nieuwtjes.

Voor vragen kunt u terecht op de contactpagina of in de molenwinkel.

Molenaar Bart Mols

Welkom in de boerderijwinkel van Hoeve Kraaiveld.

Ze verkopen diverse streekproducten (eieren, kaas, vlees, meel) en allerlei biologisch groente & fruit; deels van eigen land.

Verder ook eigen zuivel: melk, vla en yoghurt.

U bent ook van harte welkom voor een kop koffie (to-go) en limo op het terras. Terwijl u uw rondje maakt door de winkel, kunt u uw e-bike opladen.

Sta versteld in de boerderijwinkel van Kraaiveld !

Ijs & Spijssalon Baks

Hier kunt u terecht voor ambachtelijk ijs, softijs, lunch, koffie met gebak, smoothies, milkshakes, en andere ijs en spijs !

Klanten mogen gebruik maken van het fietsoplaadpunt.