Perry’s Vleesproducten

Hier kunt u terecht voor limousine rundvlees en gerelateerde producten.

Wie  zijn ze
Hun motto is: “samen lukt alles beter”.
“Den Hill” is een karakteristieke boerderij gelegen in het noordenoordwesten van Noordbrabant. Er is een akkerbouwbedrijf en op de zorgboerderij wordt er zinvolle dagbesteding geboden.
De mensen die er komen zijn van alle leeftijdscategorieën. In overleg met de deskundige begeleiding wordt voor elke deelnemer apart bekeken op welke manier hij of zij het beste verder kan. Dat is “zorg op maat”. Op boerderij “Den Hill” vinden is het belangrijk dat ïeder mag zijn, wie hij of zij is”. Het gaat om mensen die groeien van positieve aandacht, terwijl men ondertussen allerlei vaardigheden opdoet die belangrijk zijn.  Die positieve aandacht kunnen we geven omdat “Den Hill” kleinschalig is. Er is zowel individuele begeleiding als wel begeleiding groep.
De activiteiten die ze hier doen zijn: meehelpen in de boomgaardjes, de moestuin etc. Ook de kippen en konijntjes mogen verzorgd worden. Daarnaast zijn er zeer vriendelijke paardjes waarmee activiteiten ondernomen worden.
In het kraampje aan de Hillsestraat in Babyloniënbroek, worden allerlei producten van de zorgboerderij aangeboden. Het gaat om (h)eerlijke groeten en fruit met meerwaarde. Die meerwaarde bestaat uit: de diversiteit, de duurzaamheid, lekkere oude rassen en de zorg vanuit de zorgboerderij. De deelnemers zijn trots op het kraampje: daar kunnen ze laten zien, wat ze doen.
De boerderij is aangesloten bij de Streekproducenten van de Agrarische Natuurvereniging Altena, die samen het merk “Puur” voeren.
Boerderij “Den Hill” is aangesloten bij de Stichting Samenwerkende Zorgboeren Zuid, een samenwerkingsverband van zorgboeren in Noord-Brabant en Zeeland.
Boerderij “Den Hill” draagt sinds 2009 het keurmerk vanuit de Federatie Landbouw en Zorg.
De dagbesteding kan zowel uit PGB als uit ZIN gefinanciëerd worden.