De Martine Hoeve

Ga eens gezellig kijken in Altena en koop mooie, verse producten.

Hier kunt u terecht voor aardappels en uien.

Bij Gerard & Suus werkt men biologisch; alles wat zij serveren is gemaakt met alleen gecontroleerde biologische grondstoffen. Die zijn geteeld zonder het gebruik van kunstmest en bestrijdingsmiddelen. Genetisch gemanipuleerde producten of broodverbetermiddelen (zo heten ze echt), komen er bij hen niet in. Net als allerlei andere onnodige toevoegingen, zoals geur-, kleur- en smaakstoffen. Daarvoor in de plaats werken zij met veel liefde, want daar wordt alles in het leven mooier, leuker & lekkerder van 🙂

Bij Hands & More is men gespecialiseerd in allerlei verzorgingsproducten. Daarnaast kunt u er terecht voor biologische thee.

Het assortiment “Clootwijck” specialiteiten en streekproducten wordt gemaakt op Landgoed Clootwijck, gelegen in het Land van Heusden en Altena.

De producten gaan terug naar de (h)eerlijke smaak van vroeger. Het productaanbod begon enkele jaren geleden met specialiteiten-honing van eigen oogst en van partners in het buitenland. Inmiddels heeft “Clootwijck” ook huisgemaakte vruchtengelei en streek-appelsap.

Welkom op de website van Bakkerij Ven der Grijn. De bakkers en verkoopsters van Speciaalbakkerij van der Grijn doen elke dag hun uiterste best om voor u de meest innovatieve, maar bovenal meest smakelijke producten te maken. Via de website hopen wij wat extra achtergrondinformatie te kunnen geven over Speciaalbakkerij van der Grijn en de producten, die onze brood- en banketbakkers dagelijks voor u maken.

Landbouwbedrijf Straver is een familiebedrijf dat zich richt op het telen en vermarkten van zowel gangbare als biologische akkerbouw- en groentegewassen.
Hun bedrijf is gevestigd in Almkerk en de gronden die zij betelen liggen voornamelijk in “Het Land van Heusden en Altena”.

Bij Wim & Co koopt u diverse producten van hun eigen teelt. Op het  landbouwbedrijf verbouwen zij met veel passie en zorg diverse gewassen, waarvan zij een deel via hun winkel verkopen. Aardappelen en uien koopt u bij hen een jaarrond. Daarnaast verkopen zij in een groot deel van het jaar diverse seizoensgroenten, zoals rode bieten, wortelen, knolselderij en rode kool.

Ook zijn zij verbonden aan de website www.altenabox.nl met de webshop van streekproducten Puur uit Altena.

VOF van de Koppel Almkerk

Hier kunt u terecht voor vers vlees van eigen boerderij: rund, varken, en lam.

Zowel verse pakketten als diepgevroren.

Voor meer informatie over hun concept kunt u op de website kijken: www.vofvandekoppel.nl

Bartens Slagerij

Onder het motto “uw bord is onze bestemming” verkoopt Bartens Slagerij rundvlees, kalfs- en varkensvlees, kip, vleeswaren en maaltijden.

Na opgroeien op de boerderij, veevervoer, verwerken in eigen slachterij, worstmakerij en verkoop in de slagerij is de consument de laatste schakel in de vleesketen. De klant bereidt immers het vlees van Bartens slagerij.

Graag geven ze advies over bereidingswijzen om het vlees zo lekker en mals mogelijk te houden en delen ze lekkere recepten.

De bewuste keuze voor goed en lekker vlees of de klant nu van veel of weinig vlees geniet, de klant kiest het bewust. Bij een echte Hollandse stamppot, op de bbq, tijdens een luxe etentje, in een buiten-lands gerecht: de kwaliteit moet top zijn van een dier dat een goed en mooi leven heeft gehad en als het kan voor een prettige prijs. Daarom kiest de klant voor Bartens Slagerij.

Cornelis Kolff

Verkoop van tafel- en fritesaardappelen Dore, Bildtstar, Ramos, Frieslander, witte uien, winterwortelen,

Jam: pruim-aardbei, frambozen, pruim met speciale kruiden, aardbei, courgette-sinaasappel, 4-vruchtenjam, pruimen-vijgen, pruimen met kaneel, pruim-braam-framboos, aardbei-rabarber.

Uppel’s weidevlees

De boerderij van de familie Voor Den Dag stamt uit 1900 en is al jarenlang door dezelfde familie in gebruik.
Een echt familiebedrijf en ze steken graag de handen uit de mouwen.
Het bedrijf bestaat uit Belgisch witblauw rundvee en Swifter schapen.
Ze verkopen heerlijk vlees van eigen dikbilrund en lamsvlees van hoge kwaliteit onder de naam Uppel’s weidevlees.
De dieren lopen van vroeg in het voorjaar tot in het najaar buiten in de weide.