Verse vleespakketten van de boer

Almkerkse honing van mijn eigen bijenvolken en gratis courgettes, komkommertjes en pepertjes zolang de voorraad strekt.

Zij bieden groentepakketten en diverse andere producten aan. Elke week een vers pakket, lokaal en duurzaam geteeld. Verder kunt u ben hen terecht voor kruiden, zeepjes, bijenwasdoeken ect. Kijk vooral even op hun website voor meer info: www.pardijsvogels.nl of contact hen via de site. Men hoort graag van u!

Welkom op de website van bakkerij van Horssen. Bij deze bakkerij kunt u terecht voor uw dagelijks brood, gebak, koek en chocolade. Bakkerij van Horssen, het is maar dat je het (w)eet!

De Martine Hoeve

Ga eens gezellig kijken in Altena en koop mooie, verse producten.

Hier kunt u terecht voor aardappels, uien en eieren.

Bij Hands & More is men gespecialiseerd in allerlei verzorgingsproducten. Daarnaast kunt u er terecht voor biologische thee.

Welkom op de website van Bakkerij Ven der Grijn. De bakkers en verkoopsters van Speciaalbakkerij van der Grijn doen elke dag hun uiterste best om voor u de meest innovatieve, maar bovenal meest smakelijke producten te maken. Via de website hopen wij wat extra achtergrondinformatie te kunnen geven over Speciaalbakkerij van der Grijn en de producten, die onze brood- en banketbakkers dagelijks voor u maken.

Landbouwbedrijf Straver is een familiebedrijf dat zich richt op het telen en vermarkten van zowel gangbare als biologische akkerbouw- en groentegewassen.
Hun bedrijf is gevestigd in Almkerk en de gronden die zij betelen liggen voornamelijk in “Het Land van Heusden en Altena”.

Bij Wim & Co koopt u diverse producten van hun eigen teelt. Op het  landbouwbedrijf verbouwen zij met veel passie en zorg diverse gewassen, waarvan zij een deel via hun winkel verkopen. Aardappelen en uien koopt u bij hen een jaarrond. Daarnaast verkopen zij in een groot deel van het jaar diverse seizoensgroenten, zoals rode bieten, wortelen, knolselderij en rode kool.

Ook zijn zij verbonden aan de website www.altenabox.nl met de webshop van streekproducten Puur uit Altena.

Bartens Slagerij

Onder het motto “uw bord is onze bestemming” verkoopt Bartens Slagerij rundvlees, kalfs- en varkensvlees, kip, vleeswaren en maaltijden.

Na opgroeien op de boerderij, veevervoer, verwerken in eigen slachterij, worstmakerij en verkoop in de slagerij is de consument de laatste schakel in de vleesketen. De klant bereidt immers het vlees van Bartens slagerij.

Graag geven ze advies over bereidingswijzen om het vlees zo lekker en mals mogelijk te houden en delen ze lekkere recepten.

De bewuste keuze voor goed en lekker vlees of de klant nu van veel of weinig vlees geniet, de klant kiest het bewust. Bij een echte Hollandse stamppot, op de bbq, tijdens een luxe etentje, in een buiten-lands gerecht: de kwaliteit moet top zijn van een dier dat een goed en mooi leven heeft gehad en als het kan voor een prettige prijs. Daarom kiest de klant voor Bartens Slagerij.

Cornelis Kolff

Verkoop van tafel- en fritesaardappelen Dore, Bildtstar, Ramos, Frieslander, witte uien, winterwortelen,

Jam: pruim-aardbei, frambozen, pruim met speciale kruiden, aardbei, courgette-sinaasappel, 4-vruchtenjam, pruimen-vijgen, pruimen met kaneel, pruim-braam-framboos, aardbei-rabarber.