Lamsvlees

5 jaar geleden……..streken wij hier neer en genieten iedere dag van deze prachtige gemoedelijke plek.
Voel het zachte gras onder uw voeten, bewonder de schitterende landschappen, adem de zwoele lente- of zomergeur in en luister naar de geluiden van de natuur, hoor het gescharrel van de dieren, het geruis van de wind in de bomen en de zachte bries in uw tentdoek.
Wij houden van mooie ontmoetingen en …..
· zijn een fijne pleisterplaats voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers
· houden van winters vermaak met smaak
· gluren bij de buren
· serveren soep uit de heksenketel
· bakken pizza’s in de hout gestookte oven
· beleven de nacht van de nacht
· houden van trouwen
· bieden dagbesteding op het erf aan mensen met een beperking

In 1980 hebben Henk en Corrie Luijben deze boerderij laten bouwen. Daarvoor hadden zij een klein boerderijtje midden in Aarlanderveen. Zij begonnen op de nieuwe boerderij ook met kaasmaken. Voor Corrie was dat gesneden koek, omdat zij op een kaasboerderij was opgegroeid in het Zuideinde van Aarlanderveen.
Vanaf 1987 is hun zoon Frank Luijben ook in de maatschap van de boerderij gekomen. Het aantal koeien wat er wordt gemolken is vanaf 1980 nagenoeg gelijk gebleven, wel is er ongeveer 10 ha land meer in gebruik. Vanaf 1990 gingen Henk en Corrie het langzaam aan rustiger aan doen, en in 1995 verlieten Henk en Corrie het bedrijf.
Tegenwoordig runt Frank de boerderij samen met Karina en wonen ze er met Franks kinderen, Richelle en Michael.

LET OP: Voorlopig het is het alleen mogelijk om per mail een 1 kilo jonge boerenkaas, of een 3/3.5 kg jonge boerenkaas te bestellen.