Verkoop van diverse groenten

Aan Oosteinde 8A te Gasteren verkoopt men elke week verse aardbeien, jam, honing, eieren en diverse groenten.

Aan de Rolderstraat 5 te Grolloo vind je de boerderij van de familie Jobing – Buurman. Zij hebben een melktap staan waar je verse melk kunt tappen. Daarnaast verkopen zij, vers van het land en uit eigen oogst, aardappelen en courgettes. Wilt u de sfeer proeven van het echte boerenbedrijf: er worden regelmatig rondleidingen verzorgd. Daarvoor moet men wel eerst een afspraak maken.

EigenErf is een vleesveehouderij, gelegen in het stroomdallandschap van de Drentsche Aa te Schipborg. Zij verkopen diepgevroren rundvlees, van hun Blonde d’Aquitaine koeien, in de sfeervol ingerichte winkel. Diverse streekproducten, zoals de biologische zuivel van Karwij uit Rolde, aardappelen van de klei, meel van mulder Pot uit Kropswolde en sappen en jams van DrentsGoed, maken de winkel compleet. Bovendien verkopen zij diepgevroren biologische kip en varkensvlees van de Waddenvarkens.

Grollerdeel is een boerderijwinkel die vanaf 2001 hobby-matig is begonnen met eigen geteelde droogbloemen, zonnebloemen en boerderijgerelateerde artikelen. Inmiddels is Grollerdeel uitgegroeid tot een volwaardige plattelands- winkel en verkopen wij streekproducten, boeren ijs, asperges, groenten en zacht fruit enz.

Dit is een zelfpluktuin

De Pluktuin Bosjes Fruit met frambozen, rode bessen en bramen is gelegen op een zandrug. Het is een deel van ons akkerbouwbedrijf in Gieterveen in de provincie Drenthe.

Boerderijwinkel met een grote diversiteit aan blauwe bessen producten, maar ook diverse streekproducten. Het verse blauwe bessen seizoen loopt van begin juli tot half oktober.

Biologisch eten is gezond en vol van smaak. Je kiest voor bio vanwege de duurzame landbouw, het bewustzijn ten aanzien van mens en natuur, of omwille van dierenwelzijn. Daarnaast zijn zij er voor je als je gewoon wil weten waar je eten vandaan komt.
De Balloohoeve is een gezellige en ruime winkel waar je terecht kunt voor bijzondere (eigen) producten, een goed gesprek en kennis van ons bedrijf, die ze graag met je delen.

In de winkel verkopen zij een gevarieerd aanbod natuurvlees van het Schotse Hoogland rund.  Natuurvlees? Ja, natuurvlees. Hun dieren leven het hele jaar in de natuur. Daar scharrelen ze hun kostje bij elkaar. Hierdoor hebben ze een gevarieerd voedselpatroon en veel beweging. Het natuurlijk leven, betekent ook een natuurlijke groei. Het goede leven in de natuur, zie je terug in het vlees.  Het vlees is donkerrood van kleur en vol van smaak. Buitenleven, beweging & gevarieerd eten. Dat levert gezonde dieren op. En gezond vlees.

Naast het natuurvlees verkopen zij biologisch zuivel van Drentse Aa www.drentseaazuivel.nl, eieren, meel van Molen Mulder Pot  www.molenmulderpot.com jams, chutneys en andere lekkernijen en snuisterijen.