Bij het verkooppunt Aan de Uylenbosch staat een stalletje met daarin kakelverse scharreleieren.

BIO in de Polder is een biologische agrarisch familiebedrijf met akkerbouw, stieren, zoogkoeien, walnotenboomgaard (agroforestry) en camping.
Aan huis en restaurants wordt het biologisch vlees verkocht!

In de boerderijwinkel Hoeve ‘t Hemelmüske verkopen ze hun eerlijke natuurproducten. Je vindt er verse eieren, de lekkerste jams, chutneys, en appelmoes. Het aanbod wisselt met de seizoenen en is afhankelijk van wat de natuur hen op dat moment geeft. Kom gerust kijken!

En ben je in de buurt en zoek je een slaapplek dan kunt u terecht in hun B&B.

Naast het houden van varkens heeft Niek Bertjens een landbouwbedrijf waar spruiten groeien. Deze biedt hij te koop aan net als uien en aardappelen.

Tijmen en Miranda van Zessen runnen een melkveebedrijf met 70 roodbonte en zwartbonte koeien. De boerderij ligt in de gemeente Vijfheerenlanden en grenst aan natuurgebied de Zouweboezem. Onze koeien grazen als het ware in het achterland van de natuur. Weidegang is voor ons belangrijk. Ze gunnen hun dieren de ruimte om zich natuurlijk te kunnen gedragen. U vindt bij hen verse, onbewerkte melk uit ’t achterland van de Zouweboezem. 100% gras als ruwvoer voor de koe, dat smaakt het verschil.

aardappelen, chrysanten en pompoenen

De Tuinen van Hartstocht is zelfoogsttuin volgens het CSA-concept: Community Supported Agriculture. Dat betekent dat je lid kunt worden van onze tuin. Je betaalt aan het begin van het jaar een bedrag waarvoor je dan elke week verse groente kunt komen oogsten. Je deelt mee als er overvloed is, maar je deelt ook in de risico’s. Heeft het bijvoorbeeld eens flink gehageld of zijn de slakken massaal toegestroomd, dan kan het zijn dat er even geen sla is…

Met je bijdrage kunnen wij plantgoed, zaden en materialen kopen en onszelf betalen voor het onderhouden van de tuin. Zo zijn wij zeker van een inkomen, en jij van verse groente.

Proef het ambacht!
‘Proef het ambacht’ zo schrijft Magdalena Haverkamp van Chocolaterie Magdalena op haar website. U bent van harte welkom in hun chocolade-atelier. Hier kunt u zien, ruiken en beleven hoe de verschillende soorten chocolade worden verwerkt tot bijvoorbeeld bonbons, speciale vormen en tot creatieve chocoladecreaties. Hun chocolatiers staan u graag te woord en laten de liefde en passie van het ambacht aan u zien.

Indien voorradig: tomaten, appels, walnoten.

Gezellige kraam met huisgemaakte producten, fruit en groente uit eigen tuin, boeken, stekjes en meer waaronder regelmatig huisgemaakt gebak