Eieren, kaas, aardappelen en vlees

Wij hebben een biologische rundveehouderij, waar we met veel liefde voor de natuur, lekker eten, de koeien, stier, katten, en onze honden, wonen en werken.
Een gedeelte van onze koeien staat in de zomer in een natuurgebied, en onze melkkoeien komen ( zolang de grond het toelaat), elke dag buiten.
Onze koeien mogen in hun eigen tempo groeien, en melk geven. De kalfjes mogen bij de moeders opgroeien, totdat ze zelfstandig op hun poten kunnen staan 😉 en geen melk meer nodig hebben.
Wij produceren het voer van de koeien zelf, zodat we zeker weten dat ze biologisch voer binnenkrijgen.

De Veldjwinkel Buggenum, Vers van het Midden Limburgse land.

De Stoerderij is een boerderij met hele stoere waterbuffels. De familiekudde telt circa 100 waterbuffels en deze lopen het hele jaar door lekker buiten in diverse weilanden in Son en Breugel, vlakbij Eindhoven. Bij De Stoerderij worden de waterbuffels gemolken en ze worden gehouden voor het vlees. Buffelmelk is beroemd van de traditionele Italiaanse buffelmozzarella. Onze buffelmelk verwerken we ook tot heerlijke buffelmozzarella, maar er wordt ook yoghurt, roomijs, paneer en harde kaas van gemaakt. We verkopen ook rauwe melk bij de boerderij. De stieren worden gehouden voor het vlees en dit wordt voornamelijk verkocht via Crowdfunding.

Scharreleieren

Honing en eieren

Aardappelen

Melk, eieren en aardappelen

Versautomaat met verschillende producten van de boerderij.

Voor de lekkerste appels en peren