WIE KENT ‘DE RAMMENAS’ NOG?


Iedere zaterdag bellen de Dj’s van het radioprogramma Enthousiasper door de  samenwerking met Fietsen voor mijn Eten met een lokale ondernemer om wat extra aandacht aan hen te besteden tijdens deze moeilijke coronaperiode. Deze week kwam daar verandering in omdat er twee vrolijke studentes van de Hogeschool Utrecht aan de telefoon hingen!

Nina en Julia volgen een minor aan de Hogeschool van Utrecht die gaat over de leefbare stad en speciaal daarvanuit krijgen ze van de school development goals waar ze zich op moeten richten. De dames zijn voor dit project in een interdisciplinair team aan de slag te gaan met een praktijk vraagstuk en daar is een bedrijfsuitje uit voort gekomen.

Dit is een fietsroute “Tour de Boer” langs drie platteland winkels waarbij een spel gespeeld wordt en de deelnemers quizvragen voorgeschoteld krijgen die betrekking hebben op duurzaamheid maar ook de producten waar je mee in aanraking komt. De route begint op Fort ’t Hemeltje om via boerderij Nieuw Slagmaat en de Veldkeuken bij kersenboomgaard de Knapschinkel uit te komen.

Lees het hele artikel en luister naar het radio interview op Houten FM

Binnenkort wordt het bedrijfsuitje actief, heeft u nu al interesse? Stuur een mail naar krommerijnstreek@fietsenvoormijneten.nl

Een reactie op WIE KENT ‘DE RAMMENAS’ NOG?

  • Wat is dit een leuk artikel geworden. Mooi om te zien hoe Christie de lokale ondernemers in de Kromme Rijnstreek in het zonnetje weet te zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *