Verslag weinig-fietsen voor m’n eten – 15/9/2017


Vandaag had ik een dipdag. Of het nou kwam door dat hardlooprondje van gisteren dat zwaar in m’n kuiten gehakt had, of nog de nasleep van die 50+ km-tocht van dinsdag was, ik weet het niet maar fijn was anders. Weet iemand misschien een goeie sportmasseur in de buurt? Zelf geef ik ook massages in mijn praktijk, des te frustrerend dat ik mezelf niet kan masseren… 

Lang leve de ‘s-Gravenzandse weekmarkt dus. Ik ben er wel heengefietst, wel 1 km heen en 1 km terug. Ik heb olijfolie gehaald bij Van Doorn Reform, noten bij De Notenshop, kaas bij Burger de Jong, zalmsnippers bij Vishandel ’t Loggertje en uien en knoflook bij de groentenkraam.
Daarna nog even brie, roomkaas en biologische vruchtensap (in de aanbieding!) gehaald bij Kaasmeester Richard, die zit tenslotte vlakbij de markt.

Vanavond heb ik soep gemaakt van de broccoli die ik nog had van Stichting Zorgkwekerij Mil Maasdijk, met de bolcourgette die Chantal Metten dinsdag zo lief uit eigen tuin aan me gegeven had. Groentebouillon van de Biefit Gezondheidswinkel, de roomkaas en zalmsnippers erdoor en smullen maar. Heerlijk!
Er is nog een beetje over dus de soepruilclub met Linda Bosman is weer actief…

Leuk om te zien dat steeds meer mensen hun verslagen en adresjes gaan delen!
Enne… heb je mijn blog met tips bij een kleine beurs al gelezen?

Op naar een weekend met beter fietsen-voor-m’n-eten-weer!
Geniet en eet ervan…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.