Verslag vierwieleren voor m’n eten – 21/10/2017


Vandaag een vroeg verslag, want ik laat me vandaag bedienen. Door te fietsen voor m’n eten heb ik de afgelopen maand flink wat geld overgehouden van mijn boodschappenbudget. Het blijkt dus inderdaad goedkoper te zijn om het zo te doen, zoals ik een paar weken geleden al schreef in mijn blog met tips voor mensen met een kleine beurs.
(Zie https://www.fietsenvoormijneten.nl/20…/…/15/tipskleinebeurs/).

Wel heb ik me alvast voorbereid op morgen, dan ga ik die heerlijke stoofpeertjes van het Westlands Museum maken, met de goulash schotel uit het receptenboekje van de Delflandse Vleesmeesters.

Met de vierwieler ben ik dus, samen met soepexpert en vriendin van de show Linda Bosman, eerst gaan ontbijten bij Brasserie Cannes by Kim in Naaldwijk. Je zou het een brunch kunnen noemen want je krijgt het met z’n tweeën nooit op, zoveel is het.

Daarna nog even langs de Biefit Gezondheidswinkel voor zoete aardappel, rozemarijn en spinazie om het recept te kunnen volgen morgen. Zo heb ik alles alvast in huis, want morgen wordt het niet echt een fijne dag om te fietsen… ook ik heb mijn grenzen dus dit meissie is liever voorbereid.

Vanavond hoef ik dus ook niet te koken. We gaan onze speciale vrienden verrassen met die heerlijke bonbons van Onwijs Lekker Wateringen die ik gisteren op de fiets heb gehaald.

Wat doe jij vandaag? Fietsen voor je eten?
En morgen? Lekker binnen blijven?
Nieuwsgierig…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.