Verslag fietsen voor m’n eten – 5/11/2017


Vandaag heb ik een heerlijk rondje hardlopen gedaan in Het Staelduinse Bos, dat was alweer een paar weken geleden. Natuurlijk op de fiets erheen en daarna nog spoorzoeken naar eitjes…

Bij de verschillende stalletjes in de buurt van de Maasdijk kon ik ze helaas niet vinden. Misschien was ik weer te vroeg op de dag en lagen die kippetjes nog te slapen rond 11:30. Hoe was dat bij jouw kippen, Francis D Vette?

Onderweg terug naar huis lonkte Brasserie de Bosrand voor een verse latte macchiato, dus even gestopt om op te warmen. Het was fris buiten maar gelukkig wel droog. De warmte binnen was even heerlijk…

Inmiddels was het 12:00 en was de kans aanwezig dat De Carlton Tuincentrum open was en ik eieren in de Boeregoed hoek kon vinden. En ja hoor! Ze waren er. Ook nog frambozen van Plukkerij Framblij en aardbeien van Kwekerij de Haak meegenomen, die waren daar ook verkrijgbaar.

Mijn lunches deel ik niet altijd maar vandaag weer even wel. Ik probeer ook van mijn middageten altijd een feestje te maken en dat lukte helemaal met die:
– framblijtjes (hop meteen het hele doosje leeggepeuzeld)
– yoghurt van de Biefit Gezondheidswinkel
– haver granola van Hét Bak Atelier

Vanavond eet ik heerlijk het restant van de zuurkool stamppot op, die ik volledig bij De Weilandwinkel van Hoeve Biesland heb gekocht en eerder deze week had klaargemaakt en ingevroren.
Hoe warmen jullie dit soort restjes normaal gesproken op? Zonder de magnetron te gebruiken, want dat wil ik niet…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *