Verslag fietsen voor m’n eten – 4/9/2017


Allereerst welkom aan alle nieuwe leden die de afgelopen dagen in deze groep zijn beland. Het krantenbericht van vanmorgen in AD Westland heeft ervoor gezorgd dat meer dan 175 mensen de knop ‘lid worden’ hebben ingedrukt. Bedankt voor jullie enthousiasme! Wil je ook jouw fietsrondjes delen en wat je ervan gebrouwen hebt in de keuken?

Mijn fietsrondje vandaag was kort, omdat ik het skaten voor m’n eten van gisteren nog flink in de benen had. Na een ontbijtje met yoghurt en blauwe bessen van Biefit Gezondheidswinkel en frambozen van Plukkerij Framblij, ben ik bij Primera Brekelmans de papieren krant gaan halen. Altijd leuk om het echte exemplaar te hebben.

De deur ernaast bij Kaasmeester Richard stond al vroeg open en ik nam een heerlijk stuk Breeje Durp oude kaas bij hem mee. Voor mijn doel van vanavond, bietensoep, had ik nog 1 biet nodig want ik had al iets gesnoept van het stalletje aan Waellandweg 20. Daarvoor dus naar Koornneef Versmarkt, lekker in de buurt.

Toen had ik nog feta kaas nodig, een pittige variatie in de bietensoep. Deze kocht ik bij Keurslager Poleij. Wist je dat ze daar ook een groot assortiment groenten, kaas en noten verkopen?

Mijn rondje Breeje Durp zat er snel op, niet eens een plattegrondje waard. Morgen weer een uitgebreidere fietstocht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.