Verslag fietsen voor m’n eten – 4/11/2017


Wat een prachtig weer was het om te fietsen. Toen ik begon dan… later werd de wind wat harder en was de zon ver te zoeken maar het was toch lekker.

Mijn rit begon met Schipluiden als doel. Ik wilde even een onwijs lekker kadootje voor mijn ouders halen, dus op naar Farm I See voor die bonbons van Onwijs Lekker Wateringen. Ook nog heerlijke verse granola van Hét Bak Atelier voor in de yoghurt mee.

Die druiven-veelvraat bij mij in huis had de druiven van Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight alweer opgepeuzeld, dus op de terugweg via de Zwethkade gefietst. Het was lekker druk. Wil je iemand ook iets lekkers kado doen dan is een leuk opgemaakt kistje van Hilde Jansen ook een aanrader. Zie de foto.

Tijdens het fietsen kom ik vaak op ideeën omdat die hersenklomp nooit stilstaat. Die overheerlijke lekkerste grillworst van het Westland van Slagerij Björn van Koppen plopte zomaar in mijn hoofd, dus via Naaldwijk terug gefietst. Nog vers speltbrood van Bakkerij van Malkenhorst erbij en mijn lunchplannen kregen nog meer vorm.

Er ontbrak nog een ding: verse makreel en warme versgerookte paling van Rokerij Hoeks & Heerlijk. Helaas bleef dit zo, want bij aankomst aan de Nieuwlandsedijk 31 (‘s-Gravenzande) bleek dat Johan Leerdam een dagje vrij was. Volgende week zaterdag weer open vanaf 10:00. Onderweg nog wel even snoeptomaatjes bij T Kommaatje meegenomen. Ze hebben daar ook kasbloemkool in de automaat trouwens.

De lunch aangevuld met kaas van Kaasmeester Richard en augurken en roomboter van Biefit Gezondheidswinkel, was heerlijk en welverdiend na die fietstocht van 41,5 km.

Vandaag een vroeg verslag want vanavond gaan we heerlijk uit eten.

Heb jij nog gefietst voor je eten? Het was er best weer voor…. vanmorgen dan.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *