Verslag fietsen voor m’n eten – 30/9/2017


Vandaag weer een ‘gewone’ fietsen voor m’n eten-dag. Het was prachtweer om te fietsen, niet te warm en van die paar druppels ben ik niet gesmolten.

Mijn doel was Schipluiden, maar eerst even langs Be-leaf want die was open vandaag. Wat radijsjes, champignons voor soep en een watermeloen meegenomen. Even voorbij Het Blauwe Hek voor biologisch speltbloem om de soep te binden.

Onderweg kon ik het niet laten om even gedag te zeggen bij Sylvia Simons-vd Berg van Santé Holland. Ze vertelde dat ze vandaag zelfs een paard en wagen op bezoek had die Aquadraat water kwam halen…

Binnendoor een mooie route naar Kaas- en Zuivelboerderij van Winden voor rauwe melk en vlees. Ze verkopen daar het vlees van de koeien die ze niet meer kunnen melken. Morgen even proeven want vandaag wordt er weer voor me gekookt… Wist je dat ze ook daar die overheerlijke chocolade van Onwijs Lekker Wateringen verkopen?

Door naar Farm I See voor uien en die overheerlijke pruimen van Boeregoed(ze zijn alweer bijna op). Druiven waren bij hen op dus dat werd mijn doel voor de terugweg.
Ze zoeken bij Farm I See ook nog vrijwilligers voor in de winkel. Zie de foto.

Ook bij Lange Broekweg 52 vond ik een leeg stalletje maar even verderop heb ik druiven kunnen kopen op nummer 9. Een nieuw adres op de kaart trouwens. Bijna thuisgekomen nog wat appels gehaald bij Naaldwijkseweg 116 en mijn rondje van 30 km was weer compleet. Een mooie buit waar we weer even mee vooruit kunnen.

Ben jij ook niet gesmolten van de regen en gewoon op je fiets gestapt?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.