Verslag fietsen voor m’n eten – 25/8/2017


Vandaag een kort ritje want die 60 km van gisteren zat nog flink in de benen.
Vanmiddag had ik een zakelijke afspraak in De Lier en al fietsend onderweg zag ik nog meer verscholen plekjes om m’n eten te kopen.

Onderweg terug ben ik heerlijke Westlandse druiven gaan halen bij de Galgeweg schuin tegenover het atletiekveld. € 2 voor een behoorlijke schaal en nog leuk ingepakt ook. Ook verschillende soorten jam kun je daar kopen.

Ik wilde naar de Boeregoed Buurtkas op advies van Peter J. Pakvis maar deze bleek alleen ’s morgens geopend. Ander keertje snuffelen dan maar.

Even verderop achter de Texaco op Naaldwijkseweg 253 gebeurde er iets wonderlijks: ik werd herkend! Niet in persoon natuurlijk, dat zou raar zijn maar doordat ik foto’s van de borden maakte, vroeg de oudere man: “heb jij dit op Facebook gezet?” Hij bleek al veel klanten op bezoek te hebben gehad die hij niet kende en die vertelden dat ze zo aan zijn adres waren gekomen. Nou, daar doen we het voor! Hij wilde alleen zelf niet op de foto, dat dan weer niet… Ik kocht een zakje kromme sperziebonen voor € 1 (die werden anders afgekeurd en weggegooid) en fietste verder richting ‘s-Gravenzande.

Even verderop, op Naaldwijkseweg 239 werden weer druiven aangeboden. Wel een foto gemaakt, niks gekocht want ik kom straks om in de druiven. Dat is ook niet de bedoeling hiervan, ik moet het er ook weer af fietsen

Nu nog een lekker visje erbij, ik ging naar de viskraam op de weekmarkt in ‘s-Gravenzande, vishandel ’t Loggertje, en kocht een heerlijk stuk zalm.
https://www.facebook.com/loggertje/

Omdat ik geen puf meer had om naar Framblij in Monster te fietsen, heb ik frambozen en bramen bij Koornneef Versmarkt gehaald bij de eendenvijver. Ze wilden ook wel op de foto dus dat was mooi meegenomen (voor hun eigen promotie natuurlijk). Smile…!
https://www.facebook.com/koornneefversmarktsgravenzande/

Het was weer een mooie buit vandaag en een leuke dag. Dit motiveert me echt om in beweging te blijven en gezond te koken. Fijn dat jullie ook zo enthousiast zijn. We zitten al bijna op 400 leden! Wat zeg ik… inmiddels 401…!!

Het eten was heerlijk, morgen weer een dag…
Fijn weekend vol fietstochten en lekkere spullen langs de weg!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.