Verslag fietsen voor m’n eten – 25/1/2020


Wat een heerlijk fietstochtje had ik gisteren! Dat begon met een fijn gesprek met Boeregoed voor een nieuwe fietstocht. Het heeft iets met die witte bordjes met dat witte goud erop te maken… En er komt nog meer leuk nieuws over Boeregoed aan. Later meer…

Na het gesprek met Gert Kögeler fietste ik naar Bouwlust. Even kijken hoe ze varen sinds het blauwe-toetermoment van 10 januari. Nou, de schappen waren weer lekker gevuld en ik deed mijn inkopen. Wil de Vette bood me een kopje thee aan en plots zat ik met zoon Peter nog een nieuwe zomerse fietstocht te bekokstoven!

Ik fietste terug naar De Lier om bij Poelier Jos Straathof wat kippetjes te halen. Een lekker bakkie chai latte bij NON pop-up om op te warmen want het was me een partij koud.
Nog even langs Sylvia Simons-vd Berg voor een praatje en een fles bubbels.

En toen snel naar huis om te lunchen. M’n lief had even brood gehaald bij Bakkerij Vreugdenhil en zo was de koelkast en broodtrommel weer gevuld.
‘s Avonds aten we gegrilde kippetjes met kromme komkommer en cherrytomaatjes van Boeregoed en dillesaus die ik eerder bij Farm I See had meegenomen.

Mocht je vandaag op zondag nog iets nodig hebben of gewoon zin in een dagje op de boerderij: Bouwlust is open, 7 dagen per week. Oostgaag 31, Maasland.

Wij gaan ons vandaag mentaal voorbereiden op het feest waar we zo lang op gewacht hebben: de voorstelling van René van Meurs, die ene talentvolle zoon van ploegbaas van het stalletjesinvoerclubje Aad en Wilma van Meurs. Zo benieuwd naar zijn show Hunkert, in WestlandTheater De Naald. Zijn er nog meer uit deze groep die kaarten hebben weten te bemachtigen?

‍♀️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *