Verslag fietsen voor m’n eten – 24/8/2017


Ik heb mezelf meteen maar de fietsdoop gegeven door vandaag op de uitnodiging van Jan Bronswijk in te gaan en een bezoekje te brengen aan Hoeve Biesland in Delfgauw.

Wat een inspirerend bedrijf is dat! Met rauwe melk en vlees van eigen vee, groenten en fruit van o.a. de groenteboerin, brood uit de eigen bakkerij en alles biologisch-dynamisch geproduceerd. Ik heb mijn ogen uitgekeken tijdens de rondleiding. Zeker een bezoekje waard als je de zin in de benen hebt…
http://hoevebiesland.nl

Hierna heb ik op de terugweg de tip van Gabrielle Mosch opgevolgd en Farm-I-See bezocht voor lekkere noten en kaas. Maar natuurlijk is hier nog veel meer te krijgen, een complete winkel van verschillende lokale producenten.
http://farm-i-see.nl

Tja en toen wilde ik nog heerlijke Westlandse druiven die ik door de tip van Leny van der Gaag bij Kwekerij De Woerd gehaald heb. Zo mooi om deze hardwerkende Westlanders aan het werk te zien…
http://kwekerijdewoerd.nl

Nog geen raapstelen op het menu vandaag Louis Kester, maar dat komt zeker een keer!

Bekijk de foto’s van mijn route en belevenissen van vandaag en deel deze adressen met anderen, zeker waard om naartoe te fietsen!
En nu gaan we (h)eerlijk smikkelen…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.