Verslag fietsen voor m’n eten – 1-11-2019


Wat een heerlijk fietsritje vandaag weer… een beetje nat dat wel, maar dat voelt ook wel weer lekker als je dan bij de warme kachel schuift na afloop.

Als bodempie had ik een paar speltcrackers van de Biefit Gezondheidswinkel, met roomboter van DelflandseZuivel, avocado die ik deze week met Jessica Abbestee bij Flower Art bij elkaar gefietst had, echte Krimpenerwaardse fetakaas van MooiMekkerland en dillesaus van Farm I See.

Meteen ‘om de hoek’ vond ik nog een oogmeloentje op Naaldwijkseweg 116, ‘s-Gravenzande.

Ik had eerst een leuk gesprek met de geestelijk vader van Ben de Westlandse BijRichard de Rijke. Waarover? Dat houden we nog even onder de pet… ehhh… fietshelm.

Vanuit Richard z’n kantoor fietste ik naar Sylvia Simons-vd Berg, die toevallig stond te kletsen met onze grote vriendin Jolanda van der Vaart, jaja die van dat eierstalletje op de Zwethkade Zuid.

Ik nam een Aquadraat verpakking drinkwater achterop de fiets mee en een pakje hamburgers van De Holy Hoeve. Oja en natuurlijk een bak urretesoep voor de gemakdagen.

Door naar het centrum van De Lier, waar de kinderen ook alle winkels af liepen op zoek naar snoep. 
Nou bij Poelier Jos Straathof werd het die heerlijke kipgrillworst, want snoep hadden ze daar niet.

Ik nam een flinke voorraad kaas, gegrilde kippetjes en poten, smeerseltjes, filetlapjes en yoghurt mee.
Verzadigd fietste ik naar huis. Bij de Galgeweg nog even kijken of er nog druiven waren, maar helaas was het bord weg.

Nu na die 19 km even lekker met de beentjes op de bank en opdrogen. En me verheugen op het eerste tweedaagse weekend zonder afspraken in een zeer lange tijd…

Gaan jullie nog lekker fietsen voor je eten?

‍♀️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *