Verslag eerder-gefietst voor m’n eten – 7/10/2017


Vandaag was ik de hele dag andere dingen aan het doen dan fietsen voor m’n eten. Ik mocht in Gorinchem een groepje mensen die ook een gezondheidspraktijk willen starten, trainen in het hoe, wat en waarom. Ook ontzettend leuk maar ik krijg al ontwenningsverschijnselen…

Onderweg heen en terug lekker gesmuld van de appeltjes van Naaldwijkseweg 116 (‘s-Gravenzande), druiven van Lange Broekweg 9 (Naaldwijk) en de boeren notenmix van Kaasmeester Richard.

Thuis gekomen die heerlijke pompoensoep opgewarmd, die ik een paar weken geleden had gemaakt van de flessenpompoen, zelf en samen met Marieke Berkhout geoogst bij Stadstuinderij Buitenleeft, waarna ingevroren voor speciale gelegenheid. Dit was zo’n speciale gelegenheid. Slow cooking… valt daar ook langzaam opwarmen van krachtvoer onder wat je eerder met heel veel aandacht gekookt hebt? 

Natuurlijk was ik aangenaam verrast door de fotoverslagen van Ria Roessenen Gerard van Daalen die gehoor hebben gegeven aan mijn oproep om Razende Reporter te zijn omdat ik zelf vandaag niet naar de streekmarkten kon fietsen. Bedankt!

Zijn er ook nog mensen naar andere evenementen geweest en heb je foto’s gemaakt? Deel ze zodat wij er ook even bij kunnen zijn…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.