Verslag een beetje fietsen voor m’n kaas (en noten) – 28/10/2017


Zoals voorspeld had ik vandaag geen tijd voor een grote fietstocht, maar ik had nog wel kaas en nootjes nodig. Dus even snel op de fiets natuurlijk, naar Kaasmeester Richard. Weer heerlijke Breeje Durp oude kaas en jonge kaas meegenomen en een paar notenmixen erbij. Ik kreeg een boerenmix er gratis bij, was een aanbieding. Leuk om te horen dat steeds meer nieuwe klanten zijn winkel weten te vinden, mede door deze Facebookgroep.

Na een heerlijk ontbijt met eieren en ui van Peter en Coriza Hoogendonk, tomaat van Oudecampsweg 25 (De Lier) en nog een restje kaas van Keurslager Poleij, ging ik me voorbereiden op het afscheid van mijn fiets. Jaja je leest het goed, het 9 jaar oude, goedkoop-is-duurkoop beessie is aan vervanging toe. Door al die zware boodschappen en vele kilometers gingen tandwielen en mandje al kapot en heb ik toch maar besloten een nieuwe te kopen.

Dus op naar Mondt Tweewielers (in ‘s-Gravenzande). Een nieuwe Cube stadshybride fiets in flitsend zwart-bleu met 27 versnellingen staat dinsdag op me te wachten zodat ik weer jaren kan fietsen voor m’n eten. Moet alleen nog uitvogelen hoe ik straks de 10 ltr Aquadraat watertank van Santé Holland ga meenemen.

Vanavond heb ik niet gekookt. Na een heerlijke paar uur kitesurfen bij North Sea Surfing zijn we naar Het Vispaleis in Hoek van Holland gereden om even makkelijk te doen.
Daarna nog even naar Linda Bosman om de champignonsoep te brengen die ik gisteren gemaakt had, in het kader van de soepruilclub. Vol bakje heen, leeg bakje terug…

Het maakt me blij als ik zie dat er steeds vaker door jullie berichten worden geplaatst met fietsritten, de buit daarvan en de eindresultaten wat je ervan gemaakt hebt. Blijf daar vooral mee doorgaan om anderen te inspireren en motiveren om meer te fietsen en eten buiten de supermarkt te kopen….

Fijne avond en tot morgen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.