Paasbrunchfietsenverkiezing – de winnaars!


Het had een Paasbrunchfietsenverkiezing met een complete stem- en juryronde kunnen worden.
De juryleden Richard de Rijke (RDR Reclame), Jeroen Beelen (Bezoek WestlandPUUUR Midden-Delfland) en Frans Visée (Fietsersbond Westland) zaten er al helemaal klaar voor om de leukste fotocollages uit de vele inzendingen te kiezen. Het liep anders….

De twee deelnemers die de moeite hadden genomen om hun Paasbrunchfietsrondjes om te zetten in een leuke fotocollage, werden meteen de winnaars!

En dit zijn ze (in volgorde van binnenkomst van de inzending):

  • Ada van Dorp uit Vlaardingen

Ada heeft Route 5 met een uitstapje naar De Lier en ’t Woudt gefietst. Ze heeft de volgende Paasbrunchfietsenpartners bezocht: Hoeve Avondrust, Hoeve Rust-hoff, Hoeve Bouwlust en Boerderij Landlust. Daarbij heeft ze Schenkeveld tomaten en Bavette’s Farmshop aan de route toegevoegd.

Ada’s paasbrunch bestond uit Quiche, yoghurt, kaas, tomaten, eieren, lasagne, boontjes, gehakt en cranberry saus. Dat klinkt als een smakelijke brunch!

  • Elke van de Vijver uit Wateringen

Elke heeft een combi van route 1 en 2 gefietst. De volgende Paasbrunchfietsenpartners zijn door haar bezocht: Plukkerij Framblij, Kaas- en Zuivelboerderij Van Winden, Bakkerij Huijsgemaakt, Biefit GezondheidswinkelBoeregoed en Natuurlijk Westland. Aan haar route heeft Elke nog De Keuken van Sandra en Kwekerij De Haak toegevoegd.

Wat ze gegeten (en gedronken) heeft tijdens de paasbrunch? “Hightea, kaas, aardbeien, mint&choco thee, kefir hangop, chocolademelk, honing en mijn ouders aten de asperges.” Hmmm… klinkt heerlijk!

Van harte gefeliciteerd, Ada en Elke!

Wat hebben ze gewonnen?

Ada en Elke zijn inmiddels op de hoogte gesteld van hun winst. Ze winnen beiden een fietsrondje naar keuze met de Westlandse Fietsburgemeester en voorfietser Marja van der Ende. Natuurlijk is dit een fietstocht mèt bij elkaar te sprokkelen buit bij de verschillende deelnemende winkeliers en stalletjes op de route. De fietsrondjes worden momenteel gepland en natuurlijk vind je hiervan na afloop weer een verslag in de Facebookgroep en hier op de website.

Op zoek naar de routes?

Wil je ook (een van) de zes Paasbrunchfietsen-fietsroutes zelf gaan fietsen? Natuurlijk hoef je niet tot volgend jaar Pasen te wachten om gewoon gebruik te maken van de voorgekauwde routes en tips.

Kijk op de pagina over het Paasbrunchfietsen voor alle informatie…

Veel puzzel- en fietsplezier!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *