Kort fotoverslag fietsen voor m’n kraampje – 28/4/2019


Even 10 fotootjes van vandaag om een beeld te geven van het sfeertje op de Farm & Countryfair bij Boerderij Dichtbij, georganiseerd door Clemens van Nostalgisch Westland.

Wauw, wat een onverwachts leuke dag was dit! Onverwachts omdat het niet heeft geregend tijdens de fair en omdat ik eigenlijk niet zo goed wist wat te verwachten.
Leuk omdat er nog een hele kraam over bleek te zijn waar ik De Vers-Express met slingertjes behangen op kon laten pronken. En behangen met heel veel kaartjes van potentiële winnaars van het geschenkpakket met streekproducten.

Bedankt Sylvia Simons-vd Berg voor jouw onophoudelijke enthousiasme en het regelen van de kramen.
Bedankt Jolanda van der Vaart en Patricia Booister voor jullie deelname als aanbieder van de eitjes en macarons en ander lekkers.
Bedankt Aad van Meurs en Wilma van Meurs voor jullie onvermoeibare vrijwillige bijdragen aan het succes van deze dag, als kraamhulp en (pannen)koekenbakker…
Bedankt Richard de Rijke dat Ben de Westlandse Bij zijn fietsvriendinnetje Marja de Bij gezelschap hield. Op naar een eigen stripboek van hun avonturen samen!

Bedankt alle bezoekers die al dan niet via deze groep zijn gekomen en de fair tot een levendig geheel maakten. Leuk jullie (eindelijk eens of weer) ontmoet te hebben!

Deze week zal ik uit de kaartjes een winnaar trekken. Jullie zien dat uiteraard weer voorbij komen in deze groep.

Nu de stalpootjes even rust geven…
Van  bzzz naar 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *