Fietsen voor m’n eten – Westland genomineerd voor WestlandHart! Stem op ons…


Stemmen kan HIER… van 4 tot en met 30 mei. Bedankt voor jouw stem!

Op 20 april 2021 mocht het officieel bekend worden: Fietsen voor m’n eten – Westland is genomineerd voor de WestlandHart vrijwilligersprijs!

Na een aantal weken van geheime voorbereiding naar dit moment, het eerste telefoongesprek, de overhandiging van de oorkonde, filmopnames voor het promotiefilmpje en het interview voor de krant, is dit heuglijke nieuws nu bekend gemaakt.

Wat is het WestlandHart?

In Westland zetten heel veel mensen zich vrijwillig in. Juist in deze roerige en onzekere tijd maken zij het verschil en zijn ze van onschatbare waarde. Het WestlandHart is een blijk van waardering van de Gemeente Westland en Vitis Welzijn voor hun passie en toewijding.

De andere genomineerden zijn: School’s Cool Westland, De Vereeniging en Cleanup Team Westland. Allen gefeliciteerd met de nominatie en de prijs van € 2.500 die alle genomineerden ontvangen!

Van 4 tot 30 mei kan er op de genomineerden gestemd worden voor de WestlandHart publieksprijs, op westlandhart.nl. Ook zal een jury onder leiding van wethouder van Gemeente Westland Piet Vreugdenhil een van de genomineerden uitroepen tot winnaar van de WestlandHart juryprijs.

Mediaberichten

Hieronder vind je een overzicht van de mediaberichten die over onze nominatie zijn verschenen en natuurlijk het WOS Extra filmpje over alle genomineerden. (Klik op de afbeelding om de media te openen)

WOS Extra WestlandHart filmpje (3-5-2021):

WOS Extra Westlandhart filmpje (20-4-2021) :

WestlandHart.nl / Groot Westland ons verhaal (21-4-2021):

Groot Westland (21-4-2021):

Gemeente Westland (20-4-2021):

WOS Nieuws (20-4-2021):

AD Westland (20-4-2021):

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *