Fietsen voor m’n eten grijpt naast de Tour de Force Innovatieprijs


Fietsen voor m’n eten is een vrijwilligers initiatief. We moeten er dus écht wat voor doen om dit platform en de website goed draaiende te houden. Het geldbedrag van de Tour de Force Innovatieprijs was dus heel welkom. De Krimpenerwaard fietste mee tijdens het promotiefilmpje … maar helaas!

Consumentenplatform Fietsen voor m’n eten heeft op 3 september naast de Tour de Force Innovatieprijs 2020 gegrepen.
Na een zinderend spannende stemronde tijdens het Nationaal Fietscongres ging het initiatief ‘Iedereen Fietst Fryslân’ er met de prijs vandoor.

De innovatieprijs is een verkiezing voor fietsinitiatieven, ideeën en producten om het fietsen te stimuleren of het fietsgebruik en fietsverkeer makkelijker en veiliger te maken. Tijdens het online Nationaal Fietscongres werd een onlangs opgenomen promotiefilmpje getoond, waarna door de bezoekers op een van de 3 genomineerden gestemd kon worden. Na de stemronde werd de winnaar tijdens het congres bekend gemaakt.

Initiatiefnemer Marja van der Ende van Fietsen voor m’n eten is uiteraard teleurgesteld dat er geen geldprijs gewonnen is, maar de kracht om door te gaan is onverminderd sterk. “Met deze prijs hadden we veel wensen die we hebben om het platform en onze website verder te ontwikkelen, snel kunnen uitvoeren. Nu gaan we weer op fietstocht naar andere bronnen om onze spaarpot te vullen. Wij vertrouwen erop dat de nominatie en het promotiefilmpje ons hierbij verder zal helpen. De inzet van onze vrijwilligers tijdens de voorbereidingen naar deze verkiezing toe, is al meer dan goud waard!”, aldus Marja.

 

Commentaren zijn gesloten