Een boerderijn met 3 trampolines en vers appelgebak!


Eigenlijk vindt Tiny, die zelf op de boerderij geboren is, dat er niet zo veel speciaals te vinden is op haar boerderij maar voor mensen van buiten de boerderij is het altijd een hele ervaring om langs te komen. “Het is groot, het is ruim, er is mooi uitzicht en er staan drie trampolines in de tuin” aldus Malenstein over haar boerderij. Iedereen is welkom om op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 09:30 en 19:30 op de trampolines te komen springen! De dj’s van Enthousiasper stonden toch wel even te kijken van deze lange openingstijden maar daar wist Tiny met een “Ja, maar ik woon er toch dus dat geeft helemaal niks” nuchter antwoord op te geven.

Niet alleen voor de drie trampolines kunnen belangstellende terecht bij Tiny want ze maakt daarnaast ook nog eens overheerlijk vers appelgebak. “Het geheime ingrediënt van deze appeltaart is heel veel liefde en mensen zeggen dat het heel erg lekker is” aldus Tiny die daarnaast liet weten dat er (naast de appeltaart) ook lokaal ijs verkocht wordt van een ijsmaker uit Werkhoven. Net als bij de appeltaart wordt er bij het ijs alleen maar gebruik gemaakt van lokale producten. Reserveren hoeft niet omdat er altijd appeltaart en ijs aanwezig is! Dus iedereen kan op de bonnefooi langs komen om te eten!

Christie de Vrij, voorvechtster van de Fietsen voor mijn Eten organisatie in onze omgeving, organiseerde de afgelopen jaren meerdere fietstochten waarbij er langs de boerderij gefietst werd en dat is nu nog altijd het geval. Tiny heeft er plezier in om via deze route verschillende (on)bekende mensen te mogen ontvangen voor koffie, thee en een lekker appelgebakje. Daarom ook dat Malenstein iedereen op roept om een kijkje te nemen op www.fietsenvoormijneten.nl en snel eens langs te komen fietsen bij haar boerderij die aan de Beusichemseweg 59 in ’t Goy gevestigd is. Luister via deze link het leuke interview van zaterdag 30 april 2022 nog eens terug:

Een boerderij met drie trampolines en vers appelgebak!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *