Beetjes en bijtjes verslag – februari 2020


“Wat is dat?”, vraagt Theo Roessen al starend naar de witte vierwieler bij Boer Pait voor z’n schuur. Geen Vers-Express te bekennen. “Al drie weekenden is de auto van m’n lief m’n grootste vriend…”, verzucht ik. Buikgriepje, harde wind, storm, regen, geen zin, te druk, allerlei redenen waardoor het me niet lukte om met de voeten op de trappers te stappen.

Inmiddels heb ik natuurlijk door al die fietstochten al zoveel bonuspunten bij jullie opgebouwd, dat dat best een tijdje kan. Maar ik mis het wel zo enorm! Ik hou van wind… maar meer als ik met m’n vlieger en kiteboard de zee op ga. Niet zozeer als ik op de fiets zit en deze wind was vaak gewoon gevaarlijk. Ik ben blij dat er weer betere fietstijden aan gaan komen.

Daarom in dit Beetjes en bijtjes verslag een fotoweergave van al het lekkers dat ik bij elkaar gevierwielerd in de omgeving en ook een beetje gefietst heb in m’n eigenste Breeje Durp. En wat ik ervan gebrouwen heb.

En afgelopen vrijdag was ik even een uitstapje naar onze zuiderburen aan het maken, samen met het netwerk Voedselfamilies naar The Barn Bio Market – Antwerpen-Zuid. Dus zo belandden er ook nog wat Belgische groenten in mijn koelkast.

In mijn hersenpan is er ook van alles aan het brouwen, het lijkt wel een snelkookpan. En jeutje wat gaat die tijd toch snel, weer een maand voorbij.

Ik laat jullie nog even in spanning, maar vanmiddag rond 16:00/16:30 ga ik samen met m’n nichtje en haar vriendinnen nog even live om een leuke verloting te doen. En wat er aanstaande woensdagmiddag gaat gebeuren? Daarover laat ik jullie nog even in spanning… maar spannend is het wel heeuuull erg.

‍♀️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *