Beetjes-en-bijtjes verslag – 21 – 22/3/2020


Goedemiddag dierbare fietsers en overlevers,
Een klein beetjes-en-bijtjes verslag omdat het zo belangrijk is om gezond te blijven eten…
Ik had gisteravond in ieder geval een feest op tafel. M’n lief had de tafel gedekt alsof we in een restaurant zaten.
De salade kwam van de volgende aanbieders:
– sla van de Kleine Achterweg, Naaldwijk
– komkommer, paprika, radijs, rode ui van Boer Pait Peter Hoogendonk
– olijfolie van Kaasmeester Richard
– azijn, dressing en fetakaas van de Biefit Gezondheidswinkel
– cressen van Koppert Cress
– krokante kipschnitzels van Slagerij Björn van Koppen
Het ontbijtje vanmorgen was ook al zo’n smaaksensatie:
– Griekse yoghurt en banaan van de Biefit
– Vanilleyoghurt en aardbeienyoghurt van DelflandseZuivel, gekocht bij Keurslager Poleij
– aardbeien van Kwekerij de Haak, zo lief gehaald door Ed-Corrie Feliksik-Herben
– handpeer van de Kleine Achterweg
– granola van Lijfstijl diëtisten, gekocht bij Bakkerij Vreugdenhil
– lijnzaad en zadenmix van Het Blauwe Hek
– gegarneerd met milde cressen van Koppert Cress
Een aanrader ook voor zoete gerechten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 + twaalf =