TERUG

Welkom in de Krimpenerwaard!

“Waar vind je in de Krimpenerwaard goed en gezond eten, zo langs de fraaie dijken van Lek en IJssel, langs boerenlandweggetjes en in de dorpen? Deel deze unieke verscholen plekjes in onze regio zodat we weten waar ze zijn en wat ze te bieden hebben.”

Wereldvoedseldag is een bijzondere dag om stil te staan bij ons voedsel én onze gezondheid. Goed voedsel en onze gezondheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Er groeide een mooie samenwerking met het reeds bestaande initiatief van Marja van der Ende uit de regio Westland en Proef de Krimpenerwaard.

En zo startte op 10 oktober 2019 de Facebookgroep ‘Fietsen voor m’n eten – Proef de Krimpenerwaard‘ met een groeiend ledenaantal en een zich in rap tempo vullende regiokaart. Meld je aan voor dit groeiende consumentenplatform en deel daar je tips, foto’s, recepten en bijzonderheden.

Op deze website vind je ook blogs die gaan over het fietsen door de Krimpenerwaard, eten kopen langs de weg, minder plasticafval, minder verspilling en andere bijzonderheden. Vragen en/of opmerkingen? Mail naar krimpenerwaard@fietsenvoormijneten.nl.

Veel plezier met fietsen voor jouw eten!

TERUG