Zomer Stempelen in de Kromme Rijnstreek

Aanvang: 5 augustus 2021 10:00

Einde: 30 september 2021 18:00

Omdat het zo leuk is om te fietsen met een doel en om nieuwe producten en aanbieders in je eigen regio te leren kennen, gaan we zomerstempelen in de Kromme Rijnstreek!!


Ga er lekker op uit in de zomermaanden!

Om het fietsen nog leuker te maken, heeft Fietsen voor mijn Eten Kromme Rijnstreek een leuke actie bedacht. Je kunt de hele maand augustus en september meedoen aan de Zomer Stempel Actie.  Wat houdt dat in?

Het idee is dat je op de fiets de Kromme Rijnstreek gaat ontdekken en gaat fietsen voor je eten!

Je kunt op je eigen moment erop uit trekken en fietsen naar alle ondernemers en stalletjes die lokale producten verkopen in de Kromme Rijnstreek. Er zijn 10 ondernemers die meedoen aan de Zomer Stempel Actie en zij hebben een speciale actie voor jullie bedacht, alleen geldig voor de mensen die meedoen aan de Stempel Actie. De acties variëren van het kopen van boerenvla en yoghurt, het uitproberen van lokaal gebrouwen biertjes, genieten van tapas van ijs, maar ook korting op je groente- en fruitaankopen naar keuze en het smullen van gerookte paling!!

Lijkt het je leuk?
Ga dan vanaf donderdag 5 augustus op pad en haal de mooie stempelkaart bij één van de deelnemers ! Je kunt de Stempelkaart ook downloaden, maar gebruik de kaart die je ontvangt bij je eerste aankoop, die blijft wat langer netjes, dan je eigen printje. Stempelen kan tot en met donderdag 30 september (tijd genoeg!).

Het leuke is dat je kunt sparen voor producten. Als je namelijk 8 stempels hebt verzameld op de stempelkaart (dus bij 8 van de 10 ondernemers je actieproduct hebt gekocht), dan mag je een mooi product uitzoeken, zie hieronder.  Elke deelnemer kan 1x meedoen, de volle kaart lever je in tot en met zaterdag 9 oktober zolang de voorraad strekt. Je kunt kiezen uit twee toffe producten.

Producten bij een volle kaart:

  • Een mooi en praktische beach/picknickglas voor onderweg! Stop deze fles in je tas als je gaat fietsen en bij je picknickstop prik je hem in het zand voor een lekker drankje! Die valt niet om! Of neem hem mee naar het strand. Dit mooie glas kun je ophalen bij Studio Leev in Houten (zolang de voorraad strekt). Burgemeester Wallerweg 14, Houten
  • Waterfles aangeboden door Entree Makelaars: de fles is van glas (duurzaam) en wordt geleverd met een hoes in de kleuren grijs, rood en blauw, op te halen bij Landrust – Molenspoor 2 in Werkhoven (zoals de voorraad strekt).

Alle acties en verhalen over de ondernemers kun je terugvinden in de Facebookgroep: https://www.facebook.com/groups/fietsenvoormijnetenkrommerijn

Deze bedrijven nemen deel (adressen staan vermeld op de stempelkaart). Je kunt starten waar je wil en al deze deelnemers hebben de stempelkaart voor je.

Openingstijden van de deelnemers:

Tip scan de QR code als je aan het fietsen bent om te kijken bij welke aanbieder je terecht kunt / om de openingstijden te checken.

Augustus: dinsdag t/m donderdag van 13.00 tot 17.00, vrijdag en zaterdag van 9.00 tot 17.00, zondag van 12.30 tot 17.00.  September: vrijdag en zaterdag van 9.00 tot 17.00

Dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 en zaterdag van 09.00 tot 16.00

Donderdag t/m zondag:  08.00-17.00

Vrijdag t/m zondag: 09.30 – 19.30 en op zomerdagen soms ook andere dagen

Dinsdag – vrijdag: 09.00-17.00, zaterdag: 09.00-16.00

Donderdag – vrijdag: 09.00-17.00, zaterdag: 09.00-15.00

Maandag t/m zaterdag: 08.00 – 20.00

Maandag t/m zondag: 09:30 – 21.00

Zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00

Maandag t/m zondag: 08.00 – 18.00

Veel plezier!

Sponsors:
Deze actie is mogelijk gemaakt door deze bedrijven die Fietsen voor mijn Eten sponsoren:

Social media:

Volg ons ook op diverse platformen en doe actief mee!!

W: www.fietsenvoormijneten.nl/regio/kromme-rijnstreek

F: www.facebook.com/groups/fietsenvoormijnetenkrommerijn

I: www.instagram/fvme_krommerijnstreek

 

De voorwaarden:

  • Alleen geldig in de maanden augustus en september
  • Koop alle actieproducten (8 van de 10), verzamel de stempels en verdien een mooi cadeau, deze worden op deze website bekend gemaakt met de ophaal adressen
  • Uiteraard kunt u ook een paar adressen bezoeken op de fiets (zonder voor de cadeaus te sparen)
  • U kunt elk actieproduct slechts 1x kopen in de maand augustus en september, tenzij anders vermeld
  • U kunt per gezin 2 volle stempelkaarten inleveren
  • Maak een verhaal op de FB groep of social media met #fietsenvoormijneten
  • Voor vragen of opmerkingen: krommerijnstreek@fietsenvoormijneten.nl

Veel fiets- en eetplezier en geniet van de ritjes!! Koop lokaal – blijf vitaal.