Polderreizen bied de “Beleef de Hoeksche Waard tour aan “

Aanvang: 12 mei 2023 13:00

Einde: 30 september 2023 13:00

Locatie: Hoeksche Waard, Nederland

Kosten: vanaf € 40,50

 

Ontdek, proef en beleef
Plan je een bezoek aan de Hoekschewaard? Ontdek, proef en bleef dit eiland met Polderreizen. Polderreizen biedt fietstochten aan naar de polders van de Hoeksche Waard inclusief een bezoek aan meerdere boeren. Je ziet hoe de boer zijn producten verbouwd, proeft wat hij ervan maakt en je ervaart het buitenleven in de polder.

Polderreizen biedt fietstochten aan waarop zowel individuen als groepen zich kunnen inschrijven.          In de kalender zie je wanneer Polderreizen door welk deel van de Hoeksche Waard fietst. Wil je een fietstocht op maat voor jouw (zakelijke) gezelschap? Dan kan ook! Neem contact op met ons.

Fietsen door uitgestrekte polders, over kronkelige dijken, ontmoetingen met authentieke boeren, proeven van streekproducten … dat zijn de ingrediënten van deze toer.

Beleef de Hoeksche Waard toer

Polderreizen biedt vier routes aan van de ‘Beleef de Hoeksche Waard toer’. Iedere route doorkruist een ander deel van de Hoeksche Waard, heeft een eigen (vlees/groente/fruit) thema met een variatie in de boerenbedrijven die je bezoekt. Onder begeleiding van een gids fiets je langs de mooiste plekjes van de Hoekschewaard en bezoek je een aantal boerenbedrijven, boerderijwinkels of stalletjes waar je gaat oogsten of gaat proeven. De boeren of de gids vertellen je het verhaal achter hun product en ze gaan graag in gesprek met je. Neem je boodschappentas maar mee want tijdens deze fietstoer kan je meteen je inkopen doen bij de boer. Voor meer info en boekingen http://www.polderreizen.nl