MaxVitaal Fietsen voor mijn Eten in Altena

Aanvang: 19 maart 2022 10:00

Einde: 19 maart 2022 17:00

Locatie: Landgoed Clootwijck, Woudrichemseweg 36, Almkerk, Nederland

Kosten: Afhankelijk van sponsoring

Belangrijk:

Facebookevenement
https://www.facebook.com/events/384835650096965
Website:
https://fietsenvoormijneten.nl/maxvitaal2022/
19 maart 2022: https://www.sportcoachaltena.nl/activiteit/223564/maxvitaal-fietsen-voor-mijn-eten-in-altena
Doorlopend door ieder individueel of eigen groepje: https://www.sportcoachaltena.nl/activiteit/223550/fietsen-voor-mijn-eten-in-altena
Aanmelden
https://forms.gle/jFZFMyttTAWhYdMF6

Als de lente bijna begint op zaterdag 19 maart 2022 fietst u ca. 20 km en ontdekt u uw dagelijkse boodschappen in uw eigen regio. U bent lekker in beweging, heeft een doel om te fietsen, stopt tussendoor bij boerderijwinkels, -automaten, kraampjes langs de weg om puurder en lokaal eten en drinken te kopen en gaat in gesprek met boer over wat er op de boerderij gebeurt.
Tijdens een gezellig uitje, doet u meteen uw boodschappen en u steunt lokale boeren en maakt een kleinere voetafdruk.

Wat is MaxVitaal?

Max Vitaal stimuleert u om fit te blijven. Dit doet Max Vitaal door u van alle sportieve mogelijkheden binnen de gemeente Altena op de hoogte te brengen via BuurtSportcoaches.
Via de website van Max Vitaal kunt u zich inschrijven voor alle activiteiten. Tevens krijgen alle aanbieders de mogelijkheid een activiteit aan te bieden die gepresenteerd wordt in een boekje.

In het boekwerk wat gedrukt wordt door Gemeente Altena komt Fietsen voor mijn Eten ook als aanbieder vermeld en deze activiteiten:
19 maart 2022: https://www.sportcoachaltena.nl/activiteit/223564/maxvitaal-fietsen-voor-mijn-eten-in-altena
Doorlopend door ieder individueel of eigen groepje: https://www.sportcoachaltena.nl/activiteit/223550/fietsen-voor-mijn-eten-in-altena


Gaat u mee?

Begin- en eindpunt is bij Landgoed Clootwijck
Woudrichemseweg 36 a in Uppel/Almkerk.

Heeft u interesse om zelf of met een groep/team/organisatie een route te fietsen van ca. 20 km en onderweg uw dagelijkse boodschappen bij boer, kweker of kraampje langs de weg te kopen?
Meld u alvast vrijblijvend aan via deze link https://forms.gle/jFZFMyttTAWhYdMF6

Neem mee: uw fiets of huur er één, fietstassen, koeltas voor bijv. zuivel en diepvriesproducten, contant geld en pinpas, fietsroute uitgeprint of op mobiel.

Community en regionale website
Word lid van facebookgroep Fietsen voor mijn Eten – Altena met tips over aanbieders, recepten, routes. Deze groep telt al meer dan 2000 leden: https://www.facebook.com/groups/fietsenvoormijnetenaltena/

Hierin delen we lekkere adresjes, waar je welke boodschappen kan kopen, recepten en weetjes over boerderijleven op het platteland.
60 Verkooppunten in Altena vindt u op www.fietsenvoormijneten.nl/regio/altena  en word gratis lid van de facebookgroep

Voor facebookgebruikers is het evenement te vinden, delen en reageren op:
https://www.facebook.com/events/384835650096965

Steun
Fietsen voor mijn Eten draait op vrijwilligers en is op zoek naar hulp om activiteiten te organiseren en sponsoren om continuïteit mogelijk te maken.
Meer informatie of wilt u bijdragen in natura, hulp, financieel, mail altena@fietsenvoormijneten.nl of meld aan als sponsor(interesse) bij de nieuwsbrief regio Altena.

Meer weten over Fietsen voor mijn Eten? Lees interview door Marijke Verhoef in ‘Trots op de Boerin – Altena”.

Leef, eet en geniet (h)eerlijk op de fiets van het platteland, laten we van Altena de gezondste gemeente van Nederland maken,

Jacoline Peek – Hamoen
Voorfietser Altena, BoerBurgerVerbinder