Herman de Man Maand – Fiets je mee? t/m 8 aug.

Aanvang: 8 juli 2021 00:00

Einde: 8 augustus 2021 00:00

Locatie: Krimpenerwaard, Nederland

Belangrijk:

Fiets je mee door het Land van Herman de Man? Onderweg stappen we af voor leuke activiteiten. Lekker genieten van
* Vertelvoorstellingen
* Vaartochten
* Herman de Man stadswandelingen
* Streekproducten
* en nog veel meer

Voor wie zich wil onderdompelen in het landschap, werk en leven van schrijver Herman de Man kan zijn hart ophalen tijdens de Herman de Man Maand.

De beste manier om het Land van Herman de Man te ontdekken is per fiets. Er zijn 5 fietsroutes door de mooie Lopiker- en Krimpenerwaard. Met de wind door de haren lekker peddelen langs de groene weilanden met lome koeien en schapen, historische boerderijen, van het ene pittoreske dorp naar het andere. Download hier de verschillende fietstochten.

Onderweg kan je afstappen voor een stadswandeling, een vaartocht, snuffelen op de rommelmarkt, een vertelvoorstelling, een bezoek op het boerenerf, herinneringen aan de tv-serie Het Wassende Water, en nog veel meer. Het handigst is om van tevoren uit te zoeken wat je wilt zien of doen en dat te reserveren. Er zijn ook locaties waar je kunt aanwaaien of je kunt  je fietstas vullen met heerlijke producten bij stalletjes of boerderijwinkels onderweg. Op iedere locatie worden de coronamaatregelen in acht genomen.

Wil je meer weten? Kijk of de officiële website www.hermandeman.nl.