Bakker en Boer de Tour!

Aanvang: 28 augustus 2021 09:00

Einde: 28 augustus 2021 14:00

Locatie: Bakkerij Vreugdenhil, Willem III Straat, Maasdijk, Nederland

Kosten: gratis

Zaterdag 28 augustus a.s. organiseren De Delflandse Kaasmeesters en Bakkerij Vreugdenhil een fietstocht tussen de boerderijen in ’t Woudt en Schipluiden en de bakkerij in Maasdijk. Dit om iedereen kennis te laten maken met de gezamenlijke passie voor het ambacht van het vak en de producten die daaruit ontstaan.

De Delflandse Kaasmeesters zijn sinds kort gestart en bestaat uit boer Paul en boer Corné. Beiden hebben ze een boerderij in Schipluiden en samen verwerken ze hun eigen melk tot een heerlijke kaas. Tezamen met bakkerij Vreugdenhil in de Maasdijk zijn er dus 3 stops in deze route.

Er zijn twee routes. Een startpunt bij Bakkerij Vreugdenhil en een startpunt bij Boer Paul. Het eindpunt is bij boer Corné. Bij de startpunten krijgt u een voucher voor een gratis kopje koffie/thee en wat lekkers bij Horecaboerderij De Paardenstal. Download de route voor de telefoon op de website van De Delflandse Kaasmeesters www.kaasmeesters.nl En bent u alvast nieuwsgierig kijk dan de filmpjes achter de schermen op de socialmedia van beide bedrijven. Aanmelden voor de fietstocht is niet nodig, maar natuurlijk vragen we aan alle fietsers de geldende corona regels in acht te nemen en afstand te bewaren.

Zij hebben er alvast heel veel zin in om jullie te vertellen over hun passies!

Bekijk hier de flyer.

Ga rechtstreeks naar de routes.