De regiokaarten zijn momenteel volledig gevuld met adressen die bij ons bekend zijn. Boven de kaart kun je makkelijk filteren in de informatie over assortiment, seizoen, teeltsoort, plaatsnaam, openingsdagen en betaalmiddelen. Alle informatie is volledig door vrijwilligers verzameld en zichtbaar gemaakt. Help je mee de informatie actueel te houden?

* Alle adressen onder voorbehoud. Het kan gebeuren dat je voor een dichte deur komt of een stalletje er niet staat of leeg is. Dan heb je natuurlijk meteen nog een paar kilometer meer te fietsen met een doel: jouw dagelijkse eten langs de weg ontdekken.  

** Alle overige informatie is ook onder voorbehoud en kan verouderd zijn. Deze informatie is door de voorfietser en meefietsers verzameld sinds augustus 2017. Onder andere door weersomstandigheden kan het voorkomen dat de seizoenen anders lopen dan in de profielpagina van het stalletje vermeld staat. Hier hebben wij geen grip op en hieraan kunnen dus geen rechten worden ontleend. 

*** Heb je een stalletje, staat deze nog niet op de kaart en wil je een gratis vermelding? Klik dan op Tip ons een verkooppunt! en geef de informatie door.

**** Heb je een stalletje, staat deze wel op de kaart, maar wil je deze aangepast of verwijderd hebben? Stuur dan een wijzigingsformulier of een verwijderingsformulier in.