Terwijl de zon bijna opkomt, is de zin om te schrijven weer terug. Het is weer tijd voor de kampeertrip samen met m’n lief. Net als vorig jaar had ik een roadtrip door NL willen maken, naar de nieuwe Fietsen voor m’n eten regio’s die gestart zijn, maar een kapotte auto die we een maand moesten missen, gooide roet in dat heerlijke lokale eten.

Maandag kwamen we aan op een camping met een prachtig uitzicht over de Kagerplas. We troffen het met het weer en settelden ons op een plek langs het water. Ik had nog wat laatste etenswaren van thuis meegenomen, dus het werd Pasta di Marja, van uien en knoflook van Eetvanpait, gehakt van Delflandse Vleesmeesters, paprika en tomaten van Boeregoed, spaghetti van Keurslager Poleij en bouillonblokje en tomatenpuree van de Biefit Gezondheidswinkel. We aten pas rond 21:00 omdat we zoveel te rommelen hadden om alles weer op z’n plek te krijgen, maar smulden er heerlijk van en

genoten

van de prachtige zonsondergang.

Donderdag was ik al vroeg wakker. Ik wilde ook de zonsopkomst bewonderen en trok de hardloopschoenen aan. Net buiten de camping ontdekte ik al de eerste boerderijwinkel Weidegeluk, die donderdag tot zaterdag open is, dus even geduld. De zonsopkomst was spectaculair en ik rende een leuke 4 km naar Oud-Ade heen en weer. Onderweg op Leidseweg 30 een leuk jamstalletje gespot met zo gezegd ‘100% Oud-Ade Damn good jam’. Maar geen geld bij me en nog jam genoeg. De tip meteen doorgegeven via het tipsformulier op de website. Ploegbaas Aad van Meurs heeft hem er inmiddels al eigenhandig opgezet, bedankt!

Dat is toch wel het ultieme voordeel van onze website: ik kan de tips zo van onze eigen kaarten halen. Ik had dus gezien dat er op 4 km fietsen een landwinkel was, Landwinkel Castelijn. Nadat ik even de eendjes gedag had gezegd in het frisse water van de Kaag en we ons eerste ontbijtje in de ochtendzon

genoten

, stapten we op de fiets naar Rijpwetering. Ik kocht er vlees, boer’n boter en kruidenboter, rode honingkruidenwijn, wat fruit en groente.

Na een dagje shoppen en terrassie pakken in Leiden (op de fiets want lekker dichtbij) aten we de Duitse biefstukken van de landwinkel met broccoli van Boeregoed en gebakken aardappeltjes van Poleij. Mayonaise van de Biefit erbij.
Woensdag weer een mooie zonnige dag voor de boeg. We besloten te gaan skaten wat later ook skaten voor ons eten bleek te worden. We hadden een leuke route rond het Braassemermeer gevonden en reden met de vierwieler naar Roelofarendsveen. Daar vertrokken we met een klein fietspontje naar de overkant en zo gingen we het meer rond. We kwamen plaatsnamen tegen die we nog nooit hadden gezien en zo kwamen we ook langs Palingrokerij Van Veen. Na een uitgebreid relaas over de regelgeving in de palingvisserij en hoe deze familie al vijf generaties palingvissers voortbrengt, legden we de laatste kilometer af naar de auto.
Voor het brood bij de paling zochten we een bakker in de buurt en we kwamen in het kleine centrum van Roelofarendsveen wat leuke kleine winkeliers tegen: Bakker van Maanen Roelofarendsveen, Keurslagerij Van der Meer en De KaasWereld werden bezocht voor brood, vlees en kaas. Nu hebben we op onze camping toch een luxe van jewelste want elke avond komt al luid toeterend Uw Melkboer voorbij met een groot assortiment zuivel, groente en fruit. Ik kocht er nog een krop sla en slasaus voor de salade bij de ribeye. M’n lief is ook Grillmaster dus die maakte het vlees klaar, terwijl ik me op de salade stortte.
Gisteren was qua weer even een mindere dag, dus woensdagavond hadden we besloten toch de luifeltent maar op te zetten. Wat was ik blij met die beslissing! We maakten er een dagje relaxen van en de fietsen bleven onder de hoes tot het einde van de middag. Ik had nog wat kampeerspullen nodig en m’n lief en ik steunen ook graag de horeca, dus we reden naar Leiderdorp naar Brasserie Meelfabriek Zijlstroom om te lunchen. Daar hadden ze ook een hoekje ‘Voor Thuis’, een klein winkeltje met huisgemaakte producten. Ik nam er granola mee. Omdat we besloten hadden om de rest van de paling ‘s avonds als visschotel te eten en er nog meer vis bij te halen, bestelde ik de huisgerookte zalm to-go. Het werd met alle liefde gevacumeerd.
Na het bezoek aan de kampeerwinkel reden we door naar Nieuw-Vennep om een visspecialist te bezoeken die we gevonden hadden op internet. We ontdekten in het winkelcentrum een mooi rijtje kleine ondernemers waar we inkopen deden: Versmarkt De Vennep, Bakkerij van Leeuwen en Visspecialist Marc. Er waren ook nog een slager en poelier, waarvan de adressen ook op een tipsformulier belandden. Zo krijgen we een goed gevulde kaart op de website.
Terug bij de camping kon ik eindelijk naar Weidegeluk, die was open. Dus even 500 meter met de Vers-Express naar het winkeltje. Heerlijke kazen en een bordje met boerenijs straalden me tegemoet. Ik nam een stuk jonge kaas mee en twee hazelnootijsjes en vertelde over ons platform. De boerin had al van ons gehoord en zo was ze al op de kaart beland! Als bedankje kreeg ik nog een fles verse melk mee.
Het werd een uitgebreide visschotel met de zalm van Zijlstroom, paling van Van Veen, garnalen en cocktailsaus van Marc en makreel van de viskar in Roelofarendsveen waar ik geen gegevens van heb genoteerd. Brood van Van Leeuwen erbij en roomboter van Casteleijn. Een mooi rondje kleine zelfstandigen die we graag sponsoren door hun heerlijke verse lokale producten te kopen.
Na een regenachtige dag toch nog een mooie zonsondergang en een mooie afsluiting van een relaxte dag.
Er is hier ook een BoerenKaas fietsroute langs alle kaasboerderijen in de streek, samengesteld door Kaag en Braassem Promotie. Eens kijken of m’n lief daarvoor te porren is vandaag, op onze laatste dag hier.
Zaterdag vertrekken we weer naar een andere bestemming, naar waar deze gekte 4 jaar geleden allemaal begon…
🇳🇱🥳🚴🏼‍♀️🚴🏻🏕

Zaterdag 28 augustus a.s. organiseren De Delflandse Kaasmeesters en Bakkerij Vreugdenhil een fietstocht tussen de boerderijen in ’t Woudt en Schipluiden en de bakkerij in Maasdijk. Dit om iedereen kennis te laten maken met de gezamenlijke passie voor het ambacht van het vak en de producten die daaruit ontstaan.

De Delflandse Kaasmeesters zijn sinds kort gestart en bestaat uit boer Paul en boer Corné. Beiden hebben ze een boerderij in Schipluiden en samen verwerken ze hun eigen melk tot een heerlijke kaas. Tezamen met bakkerij Vreugdenhil in de Maasdijk zijn er dus 3 stops in deze route.

Er zijn twee routes. Een startpunt bij Bakkerij Vreugdenhil en een startpunt bij Boer Paul. Het eindpunt is bij boer Corné. Bij de startpunten krijgt u een voucher voor een gratis kopje koffie/thee en wat lekkers bij Horecaboerderij De Paardenstal. Download de route voor de telefoon op de website van De Delflandse Kaasmeesters www.kaasmeesters.nl En bent u alvast nieuwsgierig kijk dan de filmpjes achter de schermen op de socialmedia van beide bedrijven. Aanmelden voor de fietstocht is niet nodig, maar natuurlijk vragen we aan alle fietsers de geldende corona regels in acht te nemen en afstand te bewaren.

Zij hebben er alvast heel veel zin in om jullie te vertellen over hun passies!

Bekijk hier de flyer.

Ga rechtstreeks naar de routes.

 

 

 Al eens gefietst voor Westlandse courgettesoep?
En genoten van het prachtige uitzicht langs de duinen?

In het kader van de Week van Nationaal Park Hollandse Duinen organiseren voorfietser Marja van ‘Fietsen voor m’n eten – Westland‘, de Stichting Bezoek Westland en NPHD samen deze fietstocht op zaterdag 25 september om 10:00.

Je fietst met Marja langs verschillende stalletjes van courgettekwekerijen en andere producten en sprokkelt zo de ingrediënten langs de weg en bij kleine winkels bij elkaar. Een groot deel van de route voert je langs het prachtige duingebied. Na het fietsen ga je met goed gevulde fietstassen naar huis om de soep zelf te bereiden. Geen culinair hoogstandje, maar simpel én lekker…

Deze fietstocht heeft een afstand van ongeveer 30 km. Regelmatig stoppen we langs de weg om ingrediënten te kopen.
In verband met het maximale aantal deelnemers (20 personen) is aanmelden verplicht en dat kan onderaan deze pagina.

Wij kijken er naar uit samen met jou te gaan Courgettesoepfietsen!

Programma zaterdag 25 september:

10:00
Verzamelen bij Bondi Beach, strand Monster
10:30
Start Courgettesoepfietsen
15:00 
Naar verwachting terug bij het vertrekpunt

Zelf meenemen:

  • Een bankpas voor consumpties en ingrediënten onderweg en voldoende kleingeld om van alles lekkers langs de weg te kopen: naar schatting € 10-15.
  • Een stevige fiets met fietstas(sen) en/of fietsmand.
    Heb je geen fiets tot je beschikking? Dan kan deze ook gehuurd worden bij Fietsverhuur Westland, bij Enjoy Bicycle Tours of bij je eigen accommodatie als je deze streek als toerist bezoekt.
  • Regenkleding indien regen voorspeld.
    Voorfietser Marja laat zich alleen tegenhouden bij onweer, hagel en vanaf windkracht 8…

Nog vragen? Stuur een mail naar westland@fietsenvoormijneten.nl.

Aanmelden (per persoon 1 formulier invullen):
* velden met een sterretje verplicht invullen

Courgettesoepfietsen 25 september 2021
Weten hoe wij met je gegevens omgaan? Bekijk onze Privacyverklaring.

Gisteren al een kort fotoverslagje, vandaag het uitgebreide verhaal over de Team Westland Break Out gisteren.

Met een versierde fiets en in Team Westland-tenue met de witte armband om zodat iedereen onderweg kon zien waar we op 19 juni voor fietsten, ging ik onderweg naar het Wilhelminaplein in Naaldwijk, alwaar de delegatie van BurgemeesterWestland Bouke Arends, organisatoren van Team Westland René van Dijk en Leen de Mos, raadsleden van de Gemeente Westland, meefietsers, Rob Veenman met de filmploeg van de WOS en fotografen en reporters van de regionale media, klaar stonden voor de officiële aftrap.
Het was zo onwijs gaaf om de opluchting te zien en voelen dat er weer een dag als deze georganiseerd kan worden. Heerlijk buiten en met ideaal weer: een beetje miezerregen maar verder droog en koel.
Om 10:00 luidde de burgemeester de toeter en kreeg ik van de mannen een zetje met mijn fiets, waarna de groep meefietsers mij in een lange slinger achtervolgde. Hierna ging iedereen zijn en haar eigen activiteit doen.
Mijn plan was om de hele Route 1 met winkeliers en stalletjes te fietsen, die ik op route.nl had uitgestippeld en die zoveel mogelijk aansloot op de 40 km Westlandse Kernenroute van Team Westland. Het handige was, dat er pijlen op de weg stonden voor hun route en dat ik alleen hoefde te onthouden welke verkooppunten ik ging bezoeken en hoe ik de kleine omweggetjes dan kon maken.
Ik fietste als eerste naar de Biefit Gezondheidswinkel, waar ik de Bee Happy thee kocht. Daarna naar Boeregoed, waar de rucola en een paar kromme jongens in de tas verdwenen.
Een stukje verder kocht ik honingsnoepjes voor onderweg bij Natuurlijk-Westland.
Bij Plukkerij Framblij was het heerlijk druk en nam ik een bakje frambozen en kersen mee.
Zo fietste ik verder de Poeldijkseweg op richting Poeldijk en volgde ik een heel stuk de uitgepijlde route tot Wateringen. Hier nam ik even een pauze door de lieve mensen achter Chocoladeatelier Onwijs Lekker, Wim Löbker en zijn vrouw Marian spontaan te bezoeken. De vlaggen stonden er niet, maar ik belde toch aan. En had meteen een vermoeden waarom de vlaggen er niet stonden. Wim is helaas gestopt met zijn chocoladeatelier… 😢 een onwijs lekker verkooppunt dat we nu van de kaart moeten halen…
Hij had nog wel wat chocoladerepen liggen, dus ik nam er een paar mee.
Na een uitgebreid gesprek fietste ik verder en begaf ik me weer onder de sportende mensen. Ik kwam het hardloopgroepje van René van Dijk tegen, die een marathon aan het lopen waren. Wat een toppers!
Volgende stop voor mij werd Lokaal Westland, waar Sandra Kaag-Rietveld en haar collega’s de bezoekers motiveerden om zoveel mogelijk tomaten te kopen en een donatie te doen voor de veldsla en rucola die ze van Baatje Grondverzet B.V. gesponsord hadden gekregen.
En wie kwam ik daar tegen? Meefietsers Gina Verzendaal en Ko Tijsmans die ook de route aan het fietsen waren voor het goede doel!
En ondertussen stond de Big Green Egg buiten om de filmploeg van BinnensteBuiten te verzorgen, die ze op bezoek hadden. Jaja, mijn grote vriend Alain Caron was weer in het (West)land, dus binnenkort weer een uitzending met een Westlands tintje.
Ik fietste verder de Bovendijk af, waarna ik de uitgepijlde route weer oppikte door Honselersdijk en naar Naaldwijk. Bij Inloophuis Carma nam ik weer een pauze met een stuk taart en een kopje thee in ruil voor een donatie.
Via het centrum van Naaldwijk fietste ik naar Het Blauwe Bessen Schuurtje, waar Anita en Koos een kraampje voor de deur hadden gezet, vol met zelfgebakken cakes, gedroogde blauwe bessen, thee, sap en plantjes, deels gesponsord door Nivo bouw B.V., De Carlton Tuincentrum, Ter Laak Orchids en de familie Molenaar van de Laan van de Heilige Lambertus.
Het was een gezellige boel want de groep steppers van Aad van der Voort kwam voorbij.
Ook heb ik eindelijk Gerda Vogels in het echt gezien. Leuk je ontmoet te hebben!
Ik kocht een plak cake voor het goede doel en vervolgde mijn weg.
Via de Lange Broekweg fietste ik naar De Lier. De stalletjes van Kwekerij Berkhoudt en Westlandpeppers heb ik stiekem overgeslagen, want ik wilde nog voor sluitingstijd bij Boer Pait aanwaaien en ik had bij het brengen van de posters al een buit meegenomen.
In De Lier rook ik de gegrilde kippenpoten van Poelier Jos Straathof en ik dacht: dat is lekker makkelijk voor het avondeten, als ik geen puf meer heb om te koken.
Dus de poten en een stuk kaas hop in de tas.
Even verderop zag ik weer vlaggen van Team Westland wapperen bij Echte Bakker Langerak, waar krentenbollen aan de mensen met een witte armband werden uitgedeeld. Ik had dus genoeg te eten onderweg.
Daar kwam bij Santé Holland nog een plak appelcake en een muntthee bij, die ik kocht voor een donatie. Sylvia Simons-vd Berg had het lekker druk met klanten, dus ik fietste door naar Maasdijk. Onderweg toeteren naar groepjes en enkelingen met een witte armband om, het leek wel een grote familie!
Een kwartier voor sluitingstijd kwam ik bij Eetvanpait aan, waar Coriza Hoogendonk nog wat laatste klanten hielp en uitnodigde een duit in de donatiedoos te doen. Deze blijft de komende tijd nog wat langer staan zodat nog meer geld opgehaald kan worden.
Ik deed mijn inkopen en fietste met een volle fiets door naar ‘s-Gravenzande, weer een stuk via de uitgepijlde route.
Nog even chocola halen bij Banketbakkerij Chocolaterie Van Aalst waar ook de donatiedoos op de toonbank stond.
Op het Marktplein was het ook lekker druk met Team Westland mensen en ik hoorde dat ik toch echt even langs Baatje aan de Vlotlaan moest gaan voor de spinningmarathon.
Dus zo fietste ik het laatste stukje van de uitgepijlde route en begaf me onder het feestgedruis. Het werd meteen een mooie afsluiting van de dag, toen René van Dijk werd onthaald en zijn marathon daar finishte. Slagerij Lunenburg bakte er hamburgers.
Ik fietste rond 16:00 naar huis om mijn bij elkaar gefietste buit in de koelkast te leggen.
Met 60 km op de teller en verschillende donaties onderweg, had ik mijn eigen steentje bijgedragen aan dit onwijs goede doel: Team Westland.
Natuurlijk blijft het doneren niet bij deze ene dag. Kon je niet meedoen gisteren en wil je wel doneren? Dan kun je het bankrekeningnummer vinden helemaal onderaan op deze pagina: https://teamwestland.nl/meedoen/breakout-19-juni-2021/
Heb je wel meegedaan gisteren? Deel je verhaal dan hier! Welke route heb je gefietst en wat was je buit? Ik ben er nieuwsgierig naar…
En bedankt voor jouw bijdrage!
Enne… woensdagavond komt er een uitgebreid verslag op de WOS, dus allemaal kijken!
Aan het tijdstip van dit verslag kun je wel zien dat ik weer hyperdepiepjes in mijn lijf had en erg vroeg wakker was. Niet vreemd na zo’n dag als gisteren. Nu even van bzzz 🐝 naar zzzz 😴

🚴🏼‍♀️💨💚💙❤️😴

Beste bezoeker, u bent van harte welkom op dit nostalgische stukje Westland met druivenkassen uit 1923. Hier worden verschillende soorten druiven verkocht, zoals Frankenthaler en Muskaat. Kleine druivenboompjes en andere fruitboompjes worden hier ook opgekweekt en te koop aangeboden. Daarnaast hebben wij ook een ruim aanbod van verschillende biologische fruitsoorten rookhout voor op de bbq, met onder andere de smaken druif, appel, pruim en peer. Decoratieve druivenstammen en ranken zijn hier ook te koop. Kom gezellig langs en proef de historie!

Aan de Hoefweg 3 te De Lier teelt men minikomkommers. Een verfrissende snack voor tussendoor. Er staat een automaat waar u de keuze kunt maken.

Op de splitsing van het Casembrootlaan en het Vrouwe Eleonorahof te Poeldijk vind je een stalletje met pompoenen en sierfruit.
Hier staat een kar vol met kleur rijke pompoenen en sierfruit van een jonge ondernemer van 14 jaar. Ik heb de kar overgenomen van mijn broer die een aantal jaar geleden bij de van Ruyvenlaan een sierfruit karretje had staan. De Pompoenen en sierfruit kunt u voor een goede prijs halen.

Wat een week, wat een week!

Eerst het WestlandHart winnen en dan jullie ook nog mogen trakteren op een mooie website vol kadootjes. Ik ben zo trots op het resultaat! Maar wat een werk is het weer geweest. Uren aaneengesloten puzzelen om alle informatie op de juiste plek te krijgen. Want we hebben natuurlijk allang niet meer te maken met alleen een Westlands feestje. 16 andere regio’s kunnen inmiddels meegenieten van wat hier is ontstaan.

Tijdens netwerkavonden voor ondernemers heb ik vaak gehoord dat Westlanders best een beetje meer trots mogen uitstralen over wat ze doen, bedenken, maken, ontdekken… zou het dat heerlijke gezonde voedsel zijn dat hier groeit, wat de hersenen doet kraken tot een nieuw idee geboren is? Of gewoon omdat we zo vroeg opstaan, de hele dag hard werken en dan weer met de kippen op stok? Wie zal het zeggen.

Nou, dat harde werken van al die Westlanders, die Midden-Delflander en die voorfietsers uit de rest van Nederland werd deze week dus dubbel beloond. Dit is natuurlijk pas het begin van nog meer moois.

Gisteren kwam ik een beetje uit de roes van de overwinning, toen er gewoon weer eten op de plank en in de koelkast moest komen. Na een heerlijke massage bij mijn massageuitwisselmaatje in HvH, fietste ik in een rechte lijn door naar Boeregoed. Aardbeien van Kwekerij de Haak, groenten uit de buurtkas en uit de buurt en een paar exotische figuren (vooral rond en kleurrijk), ze lokten me weer naar binnen in de schuur.

Leuk om te zien dat ook de nieuwe kaas van de Delflandse Kaasmeesters zijn weg naar Naaldwijk had gevonden. Maar… die was alweer opperdepop. Ik pakte een kar in plaats van een mandje want ik wist dat ik hem toch weer kon gaan omruilen door de vele spullen die erin zouden belanden.

Kromme jongens, aardbeienyoghurt en vla van DelflandseZuivel, radijsjes, aardbeien, bospeen, kastanjechampignons, peren, blauwe bessen, kasbonen, een spitskool, watermeloen, hamburgers van Delflandse Vleesmeesters, notenmixen en een citroen. Ook de kar leek te klein te worden. En bij de kassa werd me nog venkel toegestopt. En felicitaties alom, bedankt!

Na het afrekenen en volladen van de Vers-Express nog een stop te gaan: Winkelcentrum ‘s-Gravenzande. Vrijdag is visdag èn weekmarkt, dus op naar m’n eigenste breeje durp.

Bij Vishandel ‘t Loggertje werden de sliptongetjes vakkundig voor me klaargemaakt, de gerookte zalm verpakt en de makreel ingerold. Nog een portie kibbeling met saus mee voor als ik weer thuis was.

Teruglopend richting de fiets trokken de borrelhapjes en kippenvleugeltjes bij HMJ Poelier mijn aandacht. Die pootjes en vleugeltjes vlogen over de toonbank door het topverkoopduo Danny Troost en haar zusje Sandy Olsthoorn. Danny, Sandy en ik ‘go way back’, oftewel we hebben nog met elkaar gespeeld. En op de basisschool gezeten. En als klap op de vuurpijl kreeg ik ook nog een stukje (grill)worst van Danny en voelde ik me helemaal weer kind. Nog even een fotootje van de kraam en de mensen daarin en vlug verder voor de kibbeling was afgekoeld.

Bij Keurslager Poleij nog even naar binnen om ham en rosbief te kopen en de buit was weer compleet.

Snel de boodschappen in de koelkast en aan de kibbeling. Ondertussen kreeg ik een seintje van Glenn Windhouwer dat we nu toch echt de nieuwe site konden lanceren dus na echt de laatste hobbeltjes kon het wereldkundig worden.

Het werd daarom vrijdag gemakdag met borrelhapjes van HMJ en rauwkost van Boeregoed en Stichting Zorgkwekerij Mil Maasdijk.

En… hebben jullie al op de nieuwe site gekeken en gepuzzeld?

Heb je nou een tip over de website, wil je een top delen of heb je nog een vraag? Vul dan het formulier in op https://fietsenvoormijneten.nl/tip-top-of-vraag-over-de…/

En wil je ons harde werken waarderen en ons helpen nog mooiere dingen te gaan doen zoals een fietsrouteplanner ontwikkelen, kijk dan op https://fietsenvoormijneten.nl/sponsor-westland/… voor het doen van een sponsorbijdrage. Alvast bedankt!

Fijn weekend vol puzzelplezier en fietsgenot!

💻🚴🏼‍♀️💨

Trots op jullie vrijwilligers! Is dat ook te zien in dit filmpje?

Bedankt voor jullie inzet en dat jullie erbij waren Ria Roessen, Theo Roessen, Petra Wevers en Christie de Vrij!

Bedankt voor al jullie inzet Aad van Meurs, Sanne Romijn-Oosterbaan, Ed-Corrie Feliksik-Herben, Marjan van der Enden, Trudi Meijer, Astrid van Rijn, Astrid Groenheide-Holierhoek, Sacha Vrolijk, Jolanda van der Vaart, Gerard Hager en wijlen Bram de Rijke voor het beheer en invoeren van de stalletjespagina’s. En laten we de beheerders van zusje Fietsen voor m’n bloemen – Westland ook in het zonnetje zetten: Audrey Kühn-Vaas, Nellie van den Berge, Jessica Stoffels en Ilze Inb Inb.

Bedankt Oscar Holterman, Glenn Windhouwer en Richard de Rijke voor de vele vrijwillige uren in ontwerpen en website ondersteuning.

Bedankt alle voorfietsers en helpers in de andere regio’s: Arike Mijnlieff, Janine Otten, Katja Werlich – van Ulft, Martijn Werlich – van Ulft, Ria Olde Rechterschot, Miranda van de Wouw, Diana Bolle Van Egmond, Stacy van Eerden, Sytse Wijnja, Petra Wevers, Loes van der Meulen, Rianne Van Zandbrink, Jacoline Peek-Hamoen, Christie de Vrij, Lia Damen, Miriam Brummelkamp, Marlies Remmert, Petra Scherrenberg-van de Klashorst, Wieke Bonthuis, Sjoerd Gabriel, Janneke de Vries, Frauke Hoogerwaard, Mieke Franken, Carla Donkers-Heijblom, Leontine Kleijwegt, Fanny van den Heuvel, Inge Leonora-den Ouden, Berry Wognum, Monique Weiden. En iedereen die ik nog vergeten ben te vermelden en iedereen die zich eerder vrijwillig voor ons platform heeft ingezet… en natuurlijk alle partners die hun lief regelmatig missen door dit initiatief… ☺️

Nooit had ik dit drieënhalf jaar geleden kunnen vermoeden, dat we nu zouden hebben wat Fietsen voor m’n eten is geworden!

Bedankt… 🙏🏻

 

Bekijk het filmpje van de WestlandHart uitreiking:

Doe mee met de Team Westland BreakOut!

Op zaterdag 19 juni 2021 organiseert Team Westland de BreakOut dag, ‘in beweging voor kanker’.

Fietsen voor m’n eten – Westland doet hieraan mee door uitgestippelde fietsroutes te delen om zoveel mogelijk fietsers op de been te krijgen voor het goede doel. Deze routes sluiten aan op de door Team Westland uitgestippelde routes en zijn uitgebreid met allerlei winkeliers en stalletjes langs de weg, met het hart op de juiste plaats. Zij organiseren zelf acties om donaties voor Team Westland te werven. Fiets je ook mee op 19 juni?

Let op: vanwege de openingstijden van sommige verkooppunten kun je de route het beste op zaterdagochtend fietsen.

Zie ook de website van Team Westland voor meer informatie over de BreakOut.

Westlandse routes:

Route 1 – De Team Westland Westlandse kernenroute, uitgebreid met 11 verkooppunten (Totaal: 58,5 km)

Route 2: De Team Westland Westlandse kernenroute, ingekort naar Monster, Naaldwijk, Poeldijk, Wateringen, Kwintsheul, Honselersdijk, uitgebreid met 4 verkooppunten (Totaal: 25 km)

Route 3: De Team Westland Westlandse kernenroute, ingekort naar Naaldwijk, De Lier en Maasdijk, uitgebreid met 6 verkooppunten (Totaal: 27 km)

Route 4: De Team Westland Westlandse Kernenroute, ingekort naar Monster, Naaldwijk en ‘s-Gravenzande, uitgebreid met 5 verkooppunten (Totaal: 20 km)

Midden-Delflandse route:

Route 5: De Team Westland 100 km route, ingekort naar Midden-Delfland, Vlaardingen, De Lier en Wateringen, uitgebreid met 6 verkooppunten (Totaal: 45 km)

Koop die witte armband!

Laat zien dat je meedoet aan de Team Westland BreakOut en koop die witte armband! Voor € 5 is de armband van jou en zo heb je meteen je eerste donatie aan Team Westland gedaan, want de volledige opbrengst van de armbanden wordt gedoneerd.

Stuur een e-mail naar info@teamwestland.nl om de armband te bestellen.

Vlog van Alphons de Wit

Welke verkooppunten doen mee?

De winkeliers en stalletjes die meedoen, en hun speciale acties voor Team Westland, zijn:

Westland Adres Route Actie
Banketbakker Van Aalst Langestraat 243 1, 4 Donatiedoos
  ‘s-Gravenzande
Plukkerij Framblij Zwartendijk 11 1, 2, 4 Helft verkoopopbrengst frambozen 19/6
  Monster
Natuurlijk Westland Rijnsburgerweg 114 1, 2, 4 Eigen donatie
  Naaldwijk
Boeregoed Baakwoning 15b 1, 2, 4 Verkoopopbrengst rucola 19/6
  Naaldwijk
Biefit Gezondheidswinkel Geestweg 56 1, 3, 4 Bee Happy thee € 1 per verkocht doosje
  Naaldwijk
Het Blauwe Bessen Schuurtje Oudlaan 40 1, 3 potjes gedroogde blauwe bessen € 0,50 per verkocht potje, cake € 1, blauwe bessen plantjes, watervalbegonia’s en orchideeën
  Naaldwijk
EetvanPait Polderhaakweg 29 1, 3 Donatiedoos
  Maasdijk
Santé Holland Oude Campsweg 29 1, 3 Opbrengst koffie to go, muntthee, fruitsap, cake en appeltaartjes
  De Lier
Kwekerij Berkhoudt Blaker 18 1, 3, 5 Verkoopopbrengst stalletje 19/6
  De Lier
Westlandpeppers Burgemeester Crezeelaan 44A 1, 3 Verkoopopbrengst stalletje 19/6
  De Lier
Lokaal Westland Bovendijk 67A 1, 2, 5 Verkoopopbrengst tomaten en sla (sponsor: Baatje) 19/6
  Kwintsheul
Midden-Delfland
Hoeve Avondrust Zuidbuurt 46 5 Verkoopopbrengst aardbeienjam en pompoenplantjes
  Vlaardingen
Boerin in Midden-Delfland Scheeweg 2 5 Verkoopopbrengst gelukspoppetjes € 4 per stuk
  Maasland
Hoeve Bouwlust Oostgaag 31 5 € 0,70 per verkocht bakje kwark
  Maasland
Kwekerij ‘t Woudt Molenlaan 2 5 Verkoopopbrengst stalletje 19/6
t Woudt (Schipluiden)