Aan de Veertweg 18 te Zuid-Scharwoude vindt u bij de familie Stoop een melktap. Voor verse rauwe melk kunt u rechtstreeks bij hen terecht. Neem zelf een fles mee. Fles vergeten? Geen probleem, flessen zijn bij hen verkrijgbaar voor een kleine vergoeding.

De melktap is zevendag per week open, van 08:00 – 19:00 uur

Bij Hoeve Welgelegen verkoopt men melk, kaas en eieren aan huis met een automaat.
Ook kunt u bij hun vlees bestellen van de eigen koeien. Het vlees is afkomstig van het Belgisch blauwe vleesras, dat op hun boerderij is geboren en grootgebracht. Het vlees van het Belgisch blauwe ras staat bekend als uiterst mager, mals en sappig dankzij de fijne spiervezels. Dankzij het lage vochtgehalte krimpt het vlees niet in de pan en krijgt het een goudbruine kleur tijdens het braden.
Bestellen van vlees kan via de mail albertenwendy@quicknet.nl of op whatsapp 0640402217.

Aardappelboer in Wervershoof met kraampje aan huis. Is meest van de tijd open langs de weg, anders mogelijk aanbellen voor goede aardappels uit de schuur.

Bij de Aardbeienkwekerij Braas-Hoebe in Spanbroek kan je terecht voor aardbeien, aardappelen, eieren, tomaten, ham en witlof

Melkveehouderij-en-Agrarisch-Loonwerk.

Heerlijke verse seizoen groetens te koop

Notenkraam aan huis met heerlijke verschillende noten, noga, chocolade en meer.

klein kraampje aan huis met uien, knoflook en kruiden.

Leuke kraam aan huis met verschillende producten uit eigen tuin. Producten kunnen wisselen.

Al generaties teelt familie van der Aarde fruit aan De Hout 13 in Hem. Als huidige generatie zijn familie van der Aarde bezig hun fruitbedrijf om te schakelen van reguliere teelt naar biologische teelt.  Al generaties teelt familie van der Aarde fruit aan De Hout 13 in Hem. Als huidige generatie zijn ze bezig ons fruitbedrijf om te schakelen van reguliere teelt naar biologische teelt. Voor familie van der Aard is dit een logische maar spannende stap. Logisch omdat de huidige manier van landbouw de aarde uitput. Ze zijn met zijn allen zo ver verwijderd van voedsel dat alles gericht is op veel voor weinig zonder oog te hebben wat de aarde nodig heeft om voor ons te blijven zorgen. Spannend omdat het voor familie van der Aard betekent dat we een aantal jaren minder zullen oogsten terwijl de prijs die we ontvangen nog de prijs voor reguliere teelt is. Deze overstap kost ons dus veel geld. Aan de andere kant, is het niet anders. Om biologisch te worden, moet je 3 jaar op biologische wijze telen terwijl je nog niet het keurmerk mag dragen.