Versboerderij Hoeve Elisabeth is een begrip in de regio!
Huisverkoop van eigen geteelde seizoen producten is de basis geweest van de start van de winkel. Hiervoor gaan we 3 generatie terug in de tijd.

Zij verkopen diverse soorten aardappelen, groenten, fruit, scharreleieren en Limburgse streekproducten.

Kaashoek Sittard

Al 22 jaar een vertrouwd adres voor uw (h)eerlijke producten. Wist u dat alle producten, zowel kaas als vlees vers voor u worden gesneden? Zo blijft uw product heerlijk vers en kunt u uw persoonlijke voorkeur aangeven.

Weijdeland kaas
De Weijdeland kaas wordt in Nederland geproduceerd en gerijpt in pakhuizen met een constante luchtvochtigheid en temperatuur. De kaas bevat ten opzichte van andere kazen minder zout. De kaas is verkrijgbaar in de leeftijden van romig jong tot oude brokkel. De melk die wordt gebruikt om de kaas te maken komt uit duurzame veehouderij. De koeien grazen ’s zomers buiten in de Beemsterpolder. De boeren die de melk leveren krijgen een eerlijke prijs voor hun melk.

Ook kun je bij ons terecht voor heerlijke geiten- en schapenkaas.
Nootjes en vlees
Buiten, voor onze winkel staat een gril waarin wij dagelijks verse haantjes grillen. De haantjes zijn (warm of koud) per hele en halve te koop en worden verpakt in een speciale zak waarin u het haantje in de magnetron of oven kunt opwarmen. Ook grillen wij spek en varkens filet.

De noten worden door ons zelf gebakken en gemengd.

Er is een ruime keuze en alle noten worden door ons verpakt in een handige hersluitbare verpakking waarin de noten heerlijk vers blijven. De zuidvruchten verpakken wij ook in de hersluitbare verpakking. De noten en zuidvruchten zijn van de allerbeste kwaliteit.

Op de website vindt u ons uitgebreide assortiment, onze aanbiedingen en stellen we met plezier ons professioneel team voor.

Welkom bij ‘t Heukske – Traiteur en Kaasspecialist in Stein.
We zijn een team van ervaren medewerkers onder leiding van Harry en Marion Slotboom. Samen gaan we voor echte kwaliteit en service.

In onze winkel in het winkelcentrum in Stein (Limburg) kunt u terecht voor de beste wijnen, de lekkerste kazen en de knapperigste noten. Bij onze broodjescorner kunt u verse belegde broodjes bestellen om daar dan heerlijk van te genieten. Tevens kunt u belegde broodjes en buffetten bij ons bestellen, welke wij bezorgen in de regio.

Welkom bij Boerderij Janssen

Wij hebben een traditioneel bedrijf met akkerbouw en vleesvee waarbij kwaliteit hoger in het vaandel staat dan kwantiteit. Het is gelegen in een mooi stukje Zuid-Limburgs landschap, waarin wij werken en wonen, prachtig panorama maar ook met natuurlijke beperkingen.

De twee takken waaruit ons bedrijf bestaat vullen elkaar aan en lopen in elkaar over, het rundvee wordt gevoed met de producten uit de akkerbouwtak en de akkerbouwproducten voeden zich met de mest van de dieren. Een combinatie die al eeuwen lang zo gaat en in die zin hebben we een traditioneel bedrijf.

De Ophovenerhof is gebouwd in het jaar 1406. In dat jaar was het eigendom van de familie Dobbelstein. Diverse boeren hebben de boerderij bewoond. De laatste van hen was de familie Kallen. De boerderij is een gesloten boerderijtype, ook wel carré boerderij genoemd.
Sinds 1988 wordt op de Ophovenerhof dagbesteding aangeboden aan mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. In 1991 realiseerde de gemeente Sittard, eigenaar van het pand, een ingrijpende renovatie. De Stichting Limburgs Boerderijproject nam de exploitatie voor haar rekening en Stichting Daelzicht de zorgverlening. In 2001 nam Stichting Boerderij Ophovenerhof de zorgverlening van Stichting Daelzicht over.
De Ophovenerhof speelt een rol op zowel sociaal-, recreatief-, natuur-, als milieugebied.

Vader en Moeder Keulers hebben twee zonen waarvan Pierre Keulers na het doorlopen van de middelbare school aan de slagersvakopleiding begon. Dit maakte Pierre tot beoogd bedrijfsopvolger. In 1979 heeft Pierre de zaak van zijn ouders overgenomen. Hij is toen direct gestart met een verbouwing, wat leidde tot een nog grotere winkel en werkplaats.

Samen met Ellen runt Pierre nu het slagersbedrijf. Daarbij zijn de taken verdeeld: Pierre zorgt voor de bereiding van de vleeswaren en zijn echtgenote is verantwoordelijk voor alle werkzaamheden in en rondom de winkel.

Vader Keulers is doorgegaan tot 1980 waarop hij op bijna 72 jarige leeftijd officieel uit de zaak stapte.

Wie zijn wij
Brouwerij De Fontein is opgericht door ons, Rik Brouns en Lonneke Brouns-Dings. Wij zijn beiden bourgondiërs, levensgenieters en techneuten. Beiden studeerden we Levensmiddelentechnologie aan de HAS Den Bosch en Wageningen Universiteit en stond voor ons als een paal boven water: we gaan onze passie en kennis samenbrengen en gaan voor ons zelf beginnen. Daarin vonden we elkaar en is het idee voor ons bedrijf geboren.
We voelen ons nog steeds bevoorrecht dat we op zo’n mooie plaats mogen werken en wonen. Inmiddels is de directie uitgebreid met onze prachtige dochters Annemarie en Iris, een kleine gastvrouw en een brouwertje in de dop.

Altijd vers en ambachtelijk!!!
Al ruim 40 jaar ervaring en wordt inmiddels alweer 17 jaar door de derde generatie gerund.

Hallo, wij zijn Carla en Wilfried Lemans en samen met onze drie zonen werken en genieten wij van onze boerderij in Berg aan de Maas, gemeente Stein.
Op varkensboerderij Op Gên Hei worden 300 zeugen en 1600 vleesvarkens gehouden.
Iedereen kan gratis en zonder afspraak een bezoek brengen aan onze kijkstal. Hier kun je zien hoe varkens op een moderne boerderij gehouden worden. Ook kun je de kraamstal zien. Hier liggen de moedervarkens (zeugen) met de pasgeboren biggen.
Kom je ook gezellig met de hele familie varkens kijken?