Langs de weg hangt een kastje met daarin potten honing.

Eerlijke honing uit de streek.

Kom biologische groente en fruit plukken bij ons in de kas! Van aardbeien, frambozen en bramen tot aan paprika’s, tomaten, aubergines en nog veel meer!

Landgoed De Enghoeve, landgoedwinkel voor seizoensproducten zoals biologische groenten en fruit, jams en siropen, kruiden en kruidenthee, verzorgingsproducten. Moestuin en sierplanten. Tevens gratis meeneem hoek met o.a. boeken.

De Kwartelier voorziet je van de verste biologische kwarteleieren! Onze kwartels leggen namelijk iedere dag weer een heerlijk eitje. We houden kwartels als hobby, maar willen anderen graag de mogelijkheid bieden de zeer gezonde eitjes bij ons te kunnen kopen. Eenmaal geprobeerd, kom je waarschijnlijk terug. De eitjes happen zo heerlijk weg. Bij de minibieb zie je een affiche met informatie. Bijvoorbeeld dat een doosje van 12 eieren €3,- kost, je voor de eieren even aan moet bellen bij van Heldenstraat 57 , dat 20% van de opbrengst naar Stichting Red een Kind gaat en nog wat bereidingstips. Soms vind je ook nog wat groente uit onze moestuin te koop liggen, zoals tomaten, courgettes, snoepkomkommertjes, snijbonen ed.

Verse groente en fruit van het seizoen, kakelverse eieren en zelfgemaakte jam.

Naast verkoop van producten kun je ook terecht voor een vers bakje koffie.

Verse vleespakketten van de boer

Dagverse onbespoten groenten

Verse honing van de Imker, voornamelijk Biesbosch gebied