Green Valley is een van de melkveebedrijven van de coop. Biomelk.be. In het hart van de prachtige streek van de drie grenzen, op gelijke afstand van Luik, Aix-la-Chapelle en Maastricht is hun bedrijf gevestigd.

De boerderij is open voor het publiek, of het nu gaat om een ​​boerderijbezoek, een hilarisch teamspel boerengolf op de boerderij dat u door boomgaarden met fruitbomen en veevoer of begrazing door koeien voert, of een verblijf in de lodges die plaats bieden aan groepen van 6 tot 80 personen.

In de winter genieten de koeien van alle vrijheid en een dikke laag stro in een grote open stal waar ze alleen het in de zomermaanden geoogste veevoer krijgen. U zult begrijpen dat de familie Hollands veel belang hecht aan dierenwelzijn.

De melk die wordt geproduceerd is van uitzonderlijke kwaliteit. Hiervan wordt o.a. kaas gemaakt.

Bij ’t Bakhuis eet je ijs en zuivel van de melk van hun eigen boerderij. Je kunt er flessen melk kopen, boter, liter ijs om mee te nemen maar ook een ijsje eten in hun salon.
Daarnaast is het mogelijk om er gezellig te eten in het restaurant.

Tip ons een stalletje!

De regiokaart van de Voerstreekis momenteel nog minimaal gevuld met adressen. Wilt u meewerken aan een gevulde kaart? Word voorfietser door u aan te melden via de  ‘Landelijk’-pagina. Of stuur uw tips via het formulier ‘Tip ons een stalletje’, liefst met een foto van het stalletje of de boerderij, kwekerij of kleine winkel erbij.

* Alle adressen onder voorbehoud. Het kan gebeuren dat je voor een dichte deur komt of een stalletje er niet staat of leeg is. Dan heb je natuurlijk meteen nog een paar kilometer meer te fietsen met een doel: jouw dagelijkse eten langs de weg ontdekken…

** Alle overige informatie is ook onder voorbehoud en kan verouderd zijn. Deze informatie is door de voorfietser en meefietsers verzameld sinds augustus 2017. Onder andere door weersomstandigheden kan het voorkomen dat de seizoenen anders lopen dan in de profielpagina van het stalletje vermeld staat. Hier hebben wij geen grip op en hieraan kunnen dus geen rechten worden ontleend.

*** Heeft u een stalletje, staat deze nog niet op de kaart en wilt u een gratis vermelding? Klik dan op Tip ons een stalletje! en geef uw informatie door.

**** Heeft u een stalletje, staat deze wel op de kaart, maar wilt u deze verwijderd hebben? Stuurt u dan een e-mail naar info@fietsenvoormijneten.nl.