Aan de Meerweg op nr. 17 te Kropswolde staat een stalletje waar je terecht kunt voor aardappelen, uien en biologische eieren.

Aan de Wessingtange 10 te Sellingen vind je het Landbouwbedrijf De Klip. Men verkoopt er rundvlees en boerenmelk.

Stalletje langs de weg met uien, eieren, pompoenen, kalebassen, tulpen, aardappelen

In Kolham, aan de Hoofdweg nr 103 vindt u de Maatschap Bolt. Zij verkopen er groente, fruit, aardappelen, eieren, fruitdranken en worst .

Aan de Borgweg 76 te Scharmer hebben ze een passie voor bijen. Deze bijen produceren honing en die biedt men te koop aan.

De boerderij ligt aan tussen Erica en Nieuw Amsterdam.

In 1998 zijn ze met de teelt van asperges begonnen. Hun land ligt op de uitloop van de Hondsrug, een perfecte plaats om asperges te telen.

De asperges hebben volgens hun vaste klanten een zachte, iets zoete smaak. Bepalend voor deze smaak is onder andere de manier waarop ze onze asperges verzorgen. Het oogsten van de witte asperges is puur handwerk. Ze halen de asperges met een speciaal steekmes uit de grond.

Verkoop van Aardappelen en uien.

In ons boerderijwinkeltje kunt u heerlijke verse eieren kopen, allen van eigen boerderij. De biologische eieren komen van de kippen in Klijndijk, dezen ziet u dagelijks buiten lopen. De vrije uitloop eieren komen van de andere locatie, gevestigd in Witteveen. Deze kippen komen ook buiten.
Ook zitten er dubbeldooiers in het assortiment.

Ook bieden we uien aan, geteeld op eigen land.

Alle producten komen dus van eigen bedrijf, en zijn heerlijk vers.

Kortom; diervriendelijke, duurzame verse producten voor een net prijsje!

Uw boodschappen dagelijks aan huis dus geen gesjouw met zware boodschappentassen en altijd vers.

Rauwe melk (in eigen meegebrachte jerry can/pot/emmer/fles liefst grote vulopening)