Wat maakt dit vlees nu zo (h)eerlijk vlees??
Het vlees komt van onze Holstein-Friesian koeien, soms gekruist met Belgisch Blauw. Voor het vlees gebruiken wij jonge vaarzen, waardoor het lekker mals vlees is. Wij brengen onze koeien naar Hardenberg voor de slacht, daarna haalt Ruud Duursma de karkassen op. In zijn slagerij te Exloo snijdt en maakt hij de producten, waarna wij het vacuüm verpakken en weer mee naar huis meenemen.
Een korte en heldere weg van onze stal naar uw bord.

Bio-boerderij Landleven is een biologisch-dynamische boerderij met kaasmakerij en winkel. Smaakvolle en voedzame produkten van eigen boerderij en uit de streek vind je in de gezellige Erfwinkel van de boerderij.

Bij De Jampot koop je zelfgemaakte jam en sap van onbespoten fruit uit eigen moestuin. Je koopt er ook bruine eieren van eigen kippen of witte eieren van een kippenfarm uit de directe omgeving. Gezond en lekker!

Bij de Zuivelboerderij ‘Bij de Boerin’ kunt u zeven dagen in de week terecht voor uw zuivel, kaas en eieren. Deze zuivelboerderij is gevestigd in Stadskanaal aan de Zijdstukkerweg 8. Alles is van eigen erf.
Bent u op zoek naar een leuk teamuitje, gezellige middag/avond met familie of vrienden? Dan bent u van harte welkom voor de workshop kaasmaken op een unieke locatie.

Aan de Meerweg op nr. 17 te Kropswolde staat een stalletje waar je terecht kunt voor aardappelen, uien en biologische eieren.

Aan de Wessingtange 10 te Sellingen vind je het Landbouwbedrijf De Klip. Men verkoopt er rundvlees en boerenmelk.

Stalletje langs de weg met uien, eieren, pompoenen, kalebassen, tulpen, aardappelen

In Kolham, aan de Hoofdweg nr 103 vindt u de Maatschap Bolt. Zij verkopen er groente, fruit, aardappelen, eieren, fruitdranken en worst .

Aan de Borgweg 76 te Scharmer hebben ze een passie voor bijen. Deze bijen produceren honing en die biedt men te koop aan.

De boerderij ligt aan tussen Erica en Nieuw Amsterdam.

In 1998 zijn ze met de teelt van asperges begonnen. Hun land ligt op de uitloop van de Hondsrug, een perfecte plaats om asperges te telen.

De asperges hebben volgens hun vaste klanten een zachte, iets zoete smaak. Bepalend voor deze smaak is onder andere de manier waarop ze onze asperges verzorgen. Het oogsten van de witte asperges is puur handwerk. Ze halen de asperges met een speciaal steekmes uit de grond.