In de winkel, in hart van het dorp, aan de Reeweg 5 op Schiermonnikoog, zijn de kazen en veel andere lekkernijen verkrijgbaar. Men is iedere donderdag, vrijdag en zaterdag geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Kom gerust langs om te zien, ruiken en proeven!

Van Schier is een initiatief van de zeven zuivelboeren van Schiermonnikoog. Zij hebben hun hart verpand aan het eiland, al generaties lang. Daarom hebben ze de handen ineen geslagen om een betere balans te creëren tussen het boeren en de natuur.

Heb je een specifieke vraag over de winkel Van Schier? Neem dan contact op via winkel@vanschier.nl

Tip ons een stalletje!

De regiokaart van de Schiermonnikoog is momenteel nog helemaal niet gevuld met adressen. Wilt u meewerken aan een gevulde kaart? Word voorfietser door u aan te melden via de  ‘Landelijk’-pagina. Of stuur uw tips via het formulier ‘Tip ons een stalletje’, liefst met een foto van het stalletje of de boerderij, kwekerij of kleine winkel erbij.

* Alle adressen onder voorbehoud. Het kan gebeuren dat je voor een dichte deur komt of een stalletje er niet staat of leeg is. Dan heb je natuurlijk meteen nog een paar kilometer meer te fietsen met een doel: jouw dagelijkse eten langs de weg ontdekken…

** Alle overige informatie is ook onder voorbehoud en kan verouderd zijn. Deze informatie is door de voorfietser en meefietsers verzameld sinds augustus 2017. Onder andere door weersomstandigheden kan het voorkomen dat de seizoenen anders lopen dan in de profielpagina van het stalletje vermeld staat. Hier hebben wij geen grip op en hieraan kunnen dus geen rechten worden ontleend.

*** Heeft u een stalletje, staat deze nog niet op de kaart en wilt u een gratis vermelding? Klik dan op Tip ons een stalletje! en geef uw informatie door.

**** Heeft u een stalletje, staat deze wel op de kaart, maar wilt u deze verwijderd hebben? Stuurt u dan een e-mail naar info@fietsenvoormijneten.nl.