Zorgkwekerij Jomajole is sinds 2016 actief en biedt een zinvolle dagbesteding aan. De zorgkwekerij richt zich op de jeugd  en op volwassenen voor wie het door omstandigheden (tijdelijk) moeilijk is om in het reguliere onderwijs/arbeidsproces te functioneren.

Jomajole is een kersenkwekerij in Moerkapelle (gemeente Zuidplas). Zij kweken een kwalitatief hoogstaand product, hun kersenbomen staan in een kas. Daardoor worden de kersen groter, hebben een heerlijke smaak en zijn een aantal weken eerder rijp dan buitenkersen. Momenteel groeien in de kas meer dan dertig kersenrassen. Naast kersen hebben zij in hun kas nog andere fruitbomen en struiken.

In de kas vind je een vijver met vissen en schildpadden en een volière met diverse (tropische) vogelsoorten. Voor de kinderen is er een speeltoestel en fietsjes. Het terras en de winkel zijn tijdens het kersenplukseizoen geopend

Bij The Farm Shop verkopen zij: aardappelen van eigen land. Daarnaast vindt u in hun winkel groente en fruit. De kippen op het bedrijf leggen de eieren die die je er kan kopen. Maar u kunt er ook terecht voor kaas, streekproducten of een cadeautje.
Op verzoek maken ze bij The Farm Shop ook fruitmanden in diverse prijsklasse, maar ook cadeaumanden voor jubileums en feestjes.
In december kunt u er terecht voor een kerstpakketten/cadeaumanden.

Tip ons een stalletje!

De regiokaart van de Schieland is momenteel nog minimaal gevuld met adressen. Wilt u meewerken aan een gevulde kaart? Word voorfietser door u aan te melden via de  ‘Landelijk’-pagina. Of stuur uw tips via het formulier ‘Tip ons een stalletje’, liefst met een foto van het stalletje of de boerderij, kwekerij of kleine winkel erbij.

* Alle adressen onder voorbehoud. Het kan gebeuren dat je voor een dichte deur komt of een stalletje er niet staat of leeg is. Dan heb je natuurlijk meteen nog een paar kilometer meer te fietsen met een doel: jouw dagelijkse eten langs de weg ontdekken…

** Alle overige informatie is ook onder voorbehoud en kan verouderd zijn. Deze informatie is door de voorfietser en meefietsers verzameld sinds augustus 2017. Onder andere door weersomstandigheden kan het voorkomen dat de seizoenen anders lopen dan in de profielpagina van het stalletje vermeld staat. Hier hebben wij geen grip op en hieraan kunnen dus geen rechten worden ontleend.

*** Heeft u een stalletje, staat deze nog niet op de kaart en wilt u een gratis vermelding? Klik dan op Tip ons een stalletje! en geef uw informatie door.

**** Heeft u een stalletje, staat deze wel op de kaart, maar wilt u deze verwijderd hebben? Stuurt u dan een e-mail naar info@fietsenvoormijneten.nl.  

Welkom bij de gezondste groente- en fruitwinkel van Nederland.

We weten als geen ander waar we over praten als het om de beste kwaliteit en versheid gaat van onze producten. Jaar in jaar uit verkopen we de lekkerste groente, fruit en zuidvruchten in onze winkels. En dat al meer dan 30 jaar. Vanuit onze eigen groothandel kunnen we rechtstreeks producten inkopen en uitleveren. Snel schakelen bevordert de versheid. Zo halen we het citrusfruit meestal bij teler José uit Valencia en de kokosnoten bij boer Michel uit Ivoorkust. Maar bij voorkeur halen we de producten uit ons eigen vertrouwde Nederland. Want hier hebben we de lekkerste appels, peren die meestal uit de Betuwe komen.

Gelegen tussen de A20 en de Hollandse IJssel ligt, verscholen achter de spoorlijn, Kaasboerderij Van Zuijlen.
Al meer dan 60 jaar wordt hier op ambachtelijke wijze kaas gemaakt. De kaas, variërend van jong tot oud, met en zonder verschillende kruiden,
wordt aan huis verkocht.

Groente, fruit, (boeren) koeien-, geiten- en schapenproducten, honing, jam en eerlijk vlees. Groente en fruit van onze eigen bio kwekerij
De producten in hun box hebben geen biologisch keurmerk. Zij telen de groente en klein fruit zelf op 7000 m2 volle grond waarvan 1000 m2 in de kas, zo kunnen zij garanderen dat het duurzaam, onbespoten en super vers is