Aan de Wessingtange 10 te Sellingen vind je het Landbouwbedrijf De Klip. Men verkoopt er rundvlees en boerenmelk.

Stalletje langs de weg met uien, eieren, pompoenen, kalebassen, tulpen, aardappelen

Verkoop van Aardappelen en uien.

Bij Gijs en Janneke Tielemans ben je van harte welkom bij hun boerderijwinkel De Zuivelmand. Hier vind je de meest smaakvolle producten rechtstreeks vanaf het boerenerf. Alles wordt op de boerderijen zelf vers bereid en is vol van smaak. Na bestelling wordt alles rechtstreeks vanaf het boerenerf bij jou thuis bezorgd, daarmee zijn ze de moderne melkboer!

Je kunt de bestelling direct gaan bestellen klik dan hier.

Wij hopen u hier of bij de bezorging nog vaak te ontmoeten.

Aan de Scheidingsweg 1 te  Veelerveen vind u het agrarisch loonbedrijf. Een al 75 jaar oud familiebedrijf gespecialiseerd in de uienteelt. Momenteel is de vierde generatie al partnergenoot van dit agrarisch loonbedrijf.

Het bedrijf is nooit van de plek af gegaan en nog steeds gevestigd in Veelerveen, met een “iets” gemoderniseerde boerderij.  Het Agrarisch Loonbedrijf Haaijer helpt tot op de dag van vandaag zijn klanten door heel noord Nederland.

Hoewel de locatie ongewijzigd blijft, is er ook veel veranderd. In 2010 is het bedrijf begonnen met de uienteelt en sinds 2012 zijn de overige traditionele werkzaamheden gestopt en hebben ze zich verder gespecialiseerd in de uien. Naast hun eigen land is ook het areaal uien van hun klanten flink gegroeid. Waar ze in 2009 begonnen zijn met 35 hectare, zitten ze inmiddels op meer dan 500 hectare.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen beteken? De koffie staat altijd klaar!

Onder de naam Westerwolds Goud maakt men bij Bio-boerderij Landleven zuivelproducten. Kaas, ijs en andere zuivelproducten worden direct na het melken op eigen boerderij geproduceerd. Door korte lijntjes wordt de smaak en kwaliteit van de melk goed behouden. En dat smoakt goud!
Zo omschrijft men op hun website de producten die men bij Bio-boerderij Landleven produceert.
In de Landwinkel van Bio-boerderij Landleven kun je terecht voor boodschappen van de boer. Lekker van dichtbij, waarbij de voedselketen kort en overzichtelijk is. Want weten wat je eet, waar het vandaan komt en wat er in zit, dat vindt men belangrijk.

Je vind hier producten van eigen boerderij en bijzondere streekproducten van collega-boeren en -verwerkers. Het aanbod aan producten varieert met de seizoenen. Neem voor melk en zuivel wel je eigen flessen mee.

Een bezoek op Bio-boerderij Landleven blijft verrassend.

Heb je op een doordeweekse dag kaas nodig? Via de webshop kun je kaas bestellen.

Dit akkerbouw- en loonbedrijf verkoopt uien

Tip ons een stalletje!

De regiokaart van Oost-Groningen is momenteel nog minimaal gevuld met adressen. Wilt u meewerken aan een gevulde kaart? Word voorfietser door u aan te melden via de  ‘Landelijk’-pagina. Of stuur uw tips via het formulier ‘Tip ons een stalletje’, liefst met een foto van het stalletje of de boerderij, kwekerij of kleine winkel erbij.

* Alle adressen onder voorbehoud. Het kan gebeuren dat je voor een dichte deur komt of een stalletje er niet staat of leeg is. Dan heb je natuurlijk meteen nog een paar kilometer meer te fietsen met een doel: jouw dagelijkse eten langs de weg ontdekken…

** Alle overige informatie is ook onder voorbehoud en kan verouderd zijn. Deze informatie is door de voorfietser en meefietsers verzameld sinds augustus 2017. Onder andere door weersomstandigheden kan het voorkomen dat de seizoenen anders lopen dan in de profielpagina van het stalletje vermeld staat. Hier hebben wij geen grip op en hieraan kunnen dus geen rechten worden ontleend.

*** Heeft u een stalletje, staat deze nog niet op de kaart en wilt u een gratis vermelding? Klik dan op Tip ons een stalletje! en geef uw informatie door.

**** Heeft u een stalletje, staat deze wel op de kaart, maar wilt u deze verwijderd hebben? Stuurt u dan een e-mail naar info@fietsenvoormijneten.nl.  

 

Op deze boerderij in Groningen maakt men heerlijke Goudse Boerenkaas, die al vaak in de prijzen is gevallen bij landelijke verkiezingen. Je vindt deze Boerenkaas natuurlijk in hun eigen boerderijwinkel, maar ook in diverse andere boerderijwinkels en restaurants en een aantal kaasspeciaalzaken in de stad Groningen.

Bij de Plattelandswinkel in Groningen houden ze ca 3000 biologische leghennen en hebben daarnaast een boerderijwinkel. In deze winkel verkopen zij niet alleen hun biologische eieren maar ook biologisch kippenvlees. Daarnaast verkopen gaan er streekproducten over de toonbank van diverse collega boeren uit de streek. Veel van deze producten zijn biologisch maar ook deels gangbaar. Wel kent men de producent en het verhaal dat achter het product steekt. Verder hebben ze een skybox en een uitloopsteiger zodat u volop hun kippen kunt observeren. Daarnaast zijn er diverse kinderboerderij dieren zoals geiten, koeien, paarden.