In de Oostwolderpolder in het oosten van de provincie Groningen vindt u het stalletje van De Likkepot. Vanaf april tot oktoberovember verkopen ze hier een wisselend aanbod van zelfgemaakte jam. Ze hebben momenteel meer dan 50 soorten in ons assortiment van eenvoudig tot meer complexere soorten. Kijk voor een overzicht op de website: de-likkepot.nl. U bent van harte welkom!

In het Buurtschap Hongerige Wolf staat aan de Oude Sluisweg een stalletje met honing. De inmker zet de potten aan de weg. U kunt er van april t/m oktober terecht.

Tip ons een stalletje!

De regiokaart van Oldambt is momenteel nog helemaal niet gevuld met adressen. Wilt u meewerken aan een gevulde kaart? Word voorfietser door u aan te melden via de  ‘Landelijk’-pagina. Of stuur uw tips via het formulier ‘Tip ons een stalletje’, liefst met een foto van het stalletje of de boerderij, kwekerij of kleine winkel erbij.

* Alle adressen onder voorbehoud. Het kan gebeuren dat je voor een dichte deur komt of een stalletje er niet staat of leeg is. Dan heb je natuurlijk meteen nog een paar kilometer meer te fietsen met een doel: jouw dagelijkse eten langs de weg ontdekken…

** Alle overige informatie is ook onder voorbehoud en kan verouderd zijn. Deze informatie is door de voorfietser en meefietsers verzameld sinds augustus 2017. Onder andere door weersomstandigheden kan het voorkomen dat de seizoenen anders lopen dan in de profielpagina van het stalletje vermeld staat. Hier hebben wij geen grip op en hieraan kunnen dus geen rechten worden ontleend.

*** Heeft u een stalletje, staat deze nog niet op de kaart en wilt u een gratis vermelding? Klik dan op Tip ons een stalletje! en geef uw informatie door.

**** Heeft u een stalletje, staat deze wel op de kaart, maar wilt u deze verwijderd hebben? Stuurt u dan een e-mail naar info@fietsenvoormijneten.nl.  

In Nieuwolda, gelegen in het Oldambt  vindt u iets unieks: het familiebedrijf Molema. Dit fruitteeltbedrijf is een bijzondere afwisseling tussen al het graan waarde steek zo bekend om is. Naast hun akkerbouw bedrijf hebben ze een fruitboomgaard met appels, peren en kersen.  In hun Landwinkel vindt u  appels, peren en kersen. Daarnaast kunt u er terecht voor boerendelicatessen of relatiegeschenken.