Welkom bij de gezondste groente- en fruitwinkel van Nederland.

We weten als geen ander waar we over praten als het om de beste kwaliteit en versheid gaat van onze producten. Jaar in jaar uit verkopen we de lekkerste groente, fruit en zuidvruchten in onze winkels. En dat al meer dan 30 jaar. Vanuit onze eigen groothandel kunnen we rechtstreeks producten inkopen en uitleveren. Snel schakelen bevordert de versheid. Zo halen we het citrusfruit meestal bij teler José uit Valencia en de kokosnoten bij boer Michel uit Ivoorkust. Maar bij voorkeur halen we de producten uit ons eigen vertrouwde Nederland. Want hier hebben we de lekkerste appels, peren die meestal uit de Betuwe komen.

Bij Knuffelkoe-enzo kun je melk van de knuffelkoeien kopen per liter.

Zes dagen per week vindt u Gebroeders van Diermen op diverse markten door heel Nederland! Met een breed assortiment aan verse-, gerookte-, gestoomde- en gebakken vis en diepvriesproducten staan zij wekelijks voor u klaar.

Ook de winkel in Bunschoten is zes dagen per week open.

Het Derde Erf is van vele markten thuis. Dagbesteding, vergaderruimtes, onderdeel van wandelpaden én je kan terecht in de winkel voor vlees, eieren en melk.

Bij de Familie Spijker in Soest kun je terecht voor kakelverse eieren! Op de Birkstraat hebben zij een eierautomaat staan die elke dag toegankelijk is.

Aan het einde van een lange romantische oprijlaan met hoge bomen, vindt u de nostalgische gebouwen van kaasboerderij De Staelenhoef van familie Hilhorst. Daar wordt van de melk van eigen koeien heerlijke kaas gemaakt! Vanuit de Landwinkel kijkt u via een glazen ruitjeswand zo in de kaasmakerij! Natuurlijk zijn de kazen in Landwinkel De Staelenhoef te verkrijgen, naast alle andere heerlijke ambachtelijke streekproducten die de winkel in Soest kent.

Tip ons een stalletje!

De regiokaart van Noordoost-Utrecht is momenteel nog minimaal gevuld met adressen. Wilt u meewerken aan een gevulde kaart? Word voorfietser door u aan te melden via de  ‘Landelijk’-pagina. Of stuur uw tips via het formulier ‘Tip ons een stalletje’, liefst met een foto van het stalletje of de boerderij, kwekerij of kleine winkel erbij.

* Alle adressen onder voorbehoud. Het kan gebeuren dat je voor een dichte deur komt of een stalletje er niet staat of leeg is. Dan heb je natuurlijk meteen nog een paar kilometer meer te fietsen met een doel: jouw dagelijkse eten langs de weg ontdekken…

** Alle overige informatie is ook onder voorbehoud en kan verouderd zijn. Deze informatie is door de voorfietser en meefietsers verzameld sinds augustus 2017. Onder andere door weersomstandigheden kan het voorkomen dat de seizoenen anders lopen dan in de profielpagina van het stalletje vermeld staat. Hier hebben wij geen grip op en hieraan kunnen dus geen rechten worden ontleend.

*** Heeft u een stalletje, staat deze nog niet op de kaart en wilt u een gratis vermelding? Klik dan op Tip ons een stalletje! en geef uw informatie door.

**** Heeft u een stalletje, staat deze wel op de kaart, maar wilt u deze verwijderd hebben? Stuurt u dan een e-mail naar info@fietsenvoormijneten.nl.  

 

John, Marijke en hun kinderen, Monique, Gréanne en Pieter van Middelaar, heten u van harte
welkom bij hun Landwinkel en Schenkerij De Kastanjeboom.
Hun boerenbedrijf, Landwinkel en Schenkerij is gelegen in het midden van het land in de
Provincie Utrecht. De boerderij is gelegen in het Nationaal Landschap Arkemheen-Eemland.
Net buiten het voormalig vissersdorpje Bunschoten-Spakenburg. Vlakbij Amersfoort, in de wijken
Nieuwland & Vathorst.
Langs de Zevenhuizerstraat in Buurtschap Zevenhuizen (Bunschoten) hebben zij twee bedrijven.
Het primaire melkveebedrijf De Kastanjeboom op nummer 273 met o.a. koeien, varkens, paarden
en de boerderij op nummer 281 die zij zelf bewonen met daarbij op het erf de Landwinkel en
Schenkerij De Kastanjeboom. Zij verkopen er producten rechtstreeks van collega boeren. U kunt
er bijvoorbeeld terecht voor een heerlijk stukje vlees, zuivel, kaas, jam, streekproducten,
geschenkpakketten en een kop koffie.
Sinds 2012 maken zij van de melk (van de koeien die achter de boerderij grazen)
o.a. Scoontjes-room, ook wel bekend als Dutch Clotted cream uit Engeland, een heerlijke
zuiveldelicatesse lekker in combinatie met scones en jam. Een uniek product in Nederland en tevens
een Erkend Streek Product.

In de Boerderijwinkel op de Eemlandhoeve verkopen zij diverse producten. Een deel van het assortiment komt van het eigen erf, zoals hun eigen geproduceerd biologisch rundvlees, viltproducten en jam. Naast deze producten verkopen zij ook zorgvuldig uitgekozen producten van collega boeren en duurzame ondernemers. (Zo ver als het kan) uit de regio, biologisch en eerlijk geproduceerd.