Aan de Meerweg op nr. 17 te Kropswolde staat een stalletje waar je terecht kunt voor aardappelen, uien en biologische eieren.

In Kolham, aan de Hoofdweg nr 103 vindt u de Maatschap Bolt. Zij verkopen er groente, fruit, aardappelen, eieren, fruitdranken en worst .

Aan de Borgweg 76 te Scharmer hebben ze een passie voor bijen. Deze bijen produceren honing en die biedt men te koop aan.

Rauwe melk (in eigen meegebrachte jerry can/pot/emmer/fles liefst grote vulopening)

In de Oostwolderpolder in het oosten van de provincie Groningen vindt u het stalletje van De Likkepot. Vanaf april tot oktoberovember verkopen ze hier een wisselend aanbod van zelfgemaakte jam. Ze hebben momenteel meer dan 50 soorten in ons assortiment van eenvoudig tot meer complexere soorten. Kijk voor een overzicht op de website: de-likkepot.nl. U bent van harte welkom!

De Wildemansheerd dateert van ongeveer 1850. Sinds 1896 is de heerd (boerderij met erf) in bezit van de familie Wildeman. Je kunt er terecht voor eieren. Daarnaast hebben zij,  zolang de voorraad strekt,  appels, peren, jam, honing en walnoten. In de winter kunt u er terecht voor vogeltaarten,  vogelvoer in mokken, kop&schotels.  Het is een zelfbediening.

Evengoed bent u van harte welkom op het natuurkampeerterrein bij de heerd. Men heeft er 15 plaatsen.

Het is ook een Rustpunt. Hun Rustpunt is een zelfbedieningsplek. Je vindt er een Senseo-apparaat en een waterkoker. Er is fairtrade koffie en allerlei soorten thee. Er liggen  koeken en soms ligt er een appeltaartje in de koelkast.

De Poll is een kleine kwekerij met zelfgekweekte planten voor tuin terras en balkon. We verkopen voornamelijk particulier.

Bij rustpunt De Langewijk kun je pauzeren en je eigen kopje koffie, (kruiden)thee, soep maken of een ijsje. eten. Verkoop van kruidenproducten uit eigen tuin. Tevens kruidenatelier geopend elke vrijdag van 13:00 tot 17:00 en op verzoek. Welkom!

Welkom bij De Scharrelderij
De Scharrelderij is ontstaan uit de wens om op duurzame wijze een eerlijk en smakelijk vleesproduct op tafel te krijgen. Kwaliteit is daarbij het kernwoord. Kwaliteit van leven voor de dieren en kwaliteit van het vlees dat de dieren geven.

De ei-halte is versierd in kerstsfeer! Leuke lampjes en een kerstboom. Op dit moment zijn er ook heerlijke amandelbrokjes te krijgen, pindakaas, chocopasta, chilisaus, sap en nog veel meer! Bijna alle ingrediënten komen uit eigen tuin en alles is zelf gemaakt.

Kom je langs bij mevrouw ei?