Aan de Biezenmortelsestraat op nr.14 te Biezenmortel vindt u een stalletje waar men, afhankelijk van de oogst, een stalletje langs de weg met aardappelen en uien.

Corry & Jan Pullens tevens eigenaar van de B&B Helvoirts Broek verkopen aan de Helvoirtsestraat 19 te Helvoirt tevens eieren. In een kist aan de weg kunt u de eieren vinden.

Vlees, biologische groenten, zuivel, brood

aardappelen, chrysanten en pompoenen

Indien voorradig: tomaten, appels, walnoten.

Heerlijke pompoenen voor in de soep en voor de sier vind je aan Wilsfoort nr.6 te Uden.
Kom lekker rondneuzen en zoeken in ons uitgebreide assortiment pompoenen en kalebassen. Allemaal van eigen kwekerij. Kopen van grote aantallen is geen probleem.

Groente en bloemen

Aan de rand van Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen, een uniek natuurgebied in het midden van Noord-Brabant, ligt boerderij en camping de Zandkant.

De Zandkant bestaat uit de boerderij zelf, een camping met 25 staanplaatsen en een paardenpension. Op het erf hebben ze ook nog een kampeerbungalow en een vakantiewoning. Ook is het mogelijk om een heerlijk stukje vlees van onze koeien te kopen op onze boerderij.

Buitenlust voor overheerlijke taart en lekkernijen uit de terraskeuken. Naast de bekende natuurwandelingen in de omgeving organiseren ze ook een aantal nieuwe, bijvoorbeeld een prachtige wandeling in de Biesbos.

Verse groenten, fruit, maaltijdsalades, salades, wraps, maaltijden enz uit eigen keuken, streekproducten, zoals jam, honing, sap, nootjes enz.