Heerlijke pompoenen voor in de soep en voor de sier vind je aan Wilsfoort nr.6 te Uden.

Bij het Pluimveebedrijf Van Den Bosch heeft men een stalletje geplaatst waar een eierenautomaat in is geplaatst. Het stalletje is alle dagen open van 08:00 tot 20:00 uur.

Er wordt hier een kompleet Groenten- en fruitassortiment verkocht.

Peter’s Farm kalverhouderij, met huisverkoop van kalfsworstenbroodjes, kalfsvlees en scharreleieren.

Fruitteeltbedrijf met boerderijwinkel.

Puur en (h)eerlijk. Dat zijn de producten die zij met liefde voor u telen en verkopen. Tijdens het gehele asperge- en fruitseizoen kunt u bij hun terecht voor alle producten van eigen land. De automaat staat aan de Schootsedijk 35, 5491 TD Sint-Oedenrode.

Aardbeienkwekerij van den Bighelaar is een tuinderij die zich richt op het telen van aardbeien en aardbeien-trayplanten.
In 1991 is het bedrijf opgericht door Frans & Dorethè van den Bighelaar. Het bedrijf produceerde toendertijd kas- en buiten aardbeien. In 1995 is het bedrijf gestopt met het produceren van buiten aardbeien en begonnen met het opkweken van trayplanten. in 1999 heeft het bedrijf de kas uitgebreid met 10.000 m2. In 2007 is het bedrijf uitgebreid met het bedrijf waar momenteel de trayplanten worden opgekweekt. In 2014 heeft het bedrijf de trayplanten verder uitgebreid. Momenteel heeft het bedrijf 40.000 m2 aan trayveld, hierop worden per jaar 1.500.000 trayplanten opgekweekt. Het bedrijf is momenteel bezig met een houtpalletkachel. via deze kachel wordt warmte en stroom op gewekt.
Zij hebben een automaat waar je de lekkerste aardbeien uit kunt zoeken.

Verkoop van scharreleieren.

De boerderijwinkel bij Tuinderij ‘t Tuureind heeft een groot aanbod van lokale producten. Het gehele assortiment komt dagelijks vers uit hun eigen tuinderij of van collega’s uit de Maashorst.

Afhankelijk van het seizoen bieden zij hun eigen lekkere asperges en kersen aan. De mooiste kersen gaan na het plukken meteen de winkel in. Van de overige kersen maken zij zelf een heerlijke jam zodat u ook er ook buiten het seizoen van kunt genieten. Verder hebben zij door het jaar heen nog meer producten zoals vrije uitloop eieren, appels, peren, champignons, kaas en bier. Alles is afkomstig en geproduceerd door collega’s uit de Maashorst.

Wil je jonge, oude of geitenkaas met kruiden? De keuze is heel divers! Ook biedt de Geitenhouderij je graag informatie aan over de dieren en de kaas. Geitenhouderij M. van Houtum is zeven dagen per week geopend van 8.00 tot 22.00. Tot snel!