Elke dag dragen ze zorg voor hun dieren en werken ze met passie om gezond en verantwoord voedsel te produceren. De kippen leggen dagelijks kakelverse eieren. Deze zijn te koop bij de eier-automaat.

Ambachtelijk ijs maken is bepaald geen koud kunstje, al lijkt dat misschien zo. Het is een combinatie van vakmanschap, goede smaak, ervaring en natuurlijk weten wat u als klant wilt. De ijsmakers van IJssalon IJstijd verstaan hun vak. Niet voor niets zijn ze daar in de afgelopen jaren vele malen voor op cursus geweest, tot in Italië. Zo halen zij de kennis over het beste ijs naar de Veluwe.
IJsliefhebbers uit de hele regio (en van ver daarbuiten) weten al lang de weg te vinden naar de ijssalons van IJstijd in Garderen, Beekbergen en Voorthuizen. Daar zijn natuurlijk de vertrouwde smaken als aardbeien-, chocolade- en vanille-ijs altijd in de vitrines te vinden. Ook heel bijzondere smaken als Notenexplosie, After Eight en Yoghurt-amarena behoren tot het aanbod van meer dan veertig smaken ijs.
Of u nu iets te vieren heeft of gewoon zin heeft in ambachtelijk ijs: u bent van harte welkom bij de ijssalons van IJstijd op de Veluwe!

Ambachtelijk ijs maken is bepaald geen koud kunstje, al lijkt dat misschien zo. Het is een combinatie van vakmanschap, goede smaak, ervaring en natuurlijk weten wat u als klant wilt. De ijsmakers van IJssalon IJstijd verstaan hun vak. Niet voor niets zijn ze daar in de afgelopen jaren vele malen voor op cursus geweest, tot in Italië. Zo halen zij de kennis over het beste ijs naar de Veluwe.
IJsliefhebbers uit de hele regio (en van ver daarbuiten) weten al lang de weg te vinden naar de ijssalons van IJstijd in Garderen, Beekbergen en Voorthuizen. Daar zijn natuurlijk de vertrouwde smaken als aardbeien-, chocolade- en vanille-ijs altijd in de vitrines te vinden. Ook heel bijzondere smaken als Notenexplosie, After Eight en Yoghurt-amarena behoren tot het aanbod van meer dan veertig smaken ijs.
Of u nu iets te vieren heeft of gewoon zin heeft in ambachtelijk ijs: u bent van harte welkom bij de ijssalons van IJstijd op de Veluwe!

De Hessenweg tussen Stoutenburg en Achterveld blijkt een populair stukje voor lokale producten. Zo staat er ook deze eierautomaat ‘Ei de Vallei’ waar ook aardappelen te koop zijn.

Biohof heeft in het ‘blauwe hokje’ langs de weg producten van eigen erf in de verkoop. Onder andere de eieren van hun biologische kippen, maar ook aardappelen, fruitsappen en soepkippen.

Je moet misschien even goed speuren voor het bordje, maar hier is honing van de imker te krijgen.

Voor een leuke prijs vind je langs de Jan van Arkelweg peren bij dit kraampje aan huis!

Langs de weg worden in het seizoen walnoten aangeboden voor een zacht prijsje!

Zodra het seizoen er is, vind je langs de Jan van Arkelweg dit kraampje waar peren, perensap en stoofpeertjes te krijgen zijn!

Langs de Emelaarseweg tussen Stoutenburg en Achterveld is op nummer diverse stukken rundvlees te krijgen. Bel op maandag tot en met zaterdag en je wordt met open armen ontvangen voor een stukje vlees!