Wij hebben een biologische rundveehouderij, waar we met veel liefde voor de natuur, lekker eten, de koeien, stier, katten, en onze honden, wonen en werken.
Een gedeelte van onze koeien staat in de zomer in een natuurgebied, en onze melkkoeien komen ( zolang de grond het toelaat), elke dag buiten.
Onze koeien mogen in hun eigen tempo groeien, en melk geven. De kalfjes mogen bij de moeders opgroeien, totdat ze zelfstandig op hun poten kunnen staan 😉 en geen melk meer nodig hebben.
Wij produceren het voer van de koeien zelf, zodat we zeker weten dat ze biologisch voer binnenkrijgen.

De Veldjwinkel Buggenum, Vers van het Midden Limburgse land.

Appels, peren, groente, zuivel, streekproducten

Begin 2021 heb ik mijn droom om een eigen delicatessenwinkel te starten verwezenlijkt. Delicatessen uit Italië, Spanje en Frankrijk, maar ook zeker uit ons eigen Limburg.
Naast houdbare lekkernijen en kookproducten hebben we ook veel vers. Pastamaaltijden, verse soepen, fijne vleeswaren en heerlijke kaas en kaasjes. Belegde broodje vers voor je gemaakt en niet te vergeten heerlijke Geruba bonbons !
Uiteraard hebben we heerlijke (Italiaanse) wijnen en biertjes en de olijven en gevulde pepers om je borrelplank mee af te maken.

Abdijwinkel Lilbosch is te vinden bij de ingangspoort van de abdijboerderij. Men kan er terecht voor producten die door ons en door andere Europese abdijen gemaakt zijn.

Jam, honing, streekproducten, kleine cadeautjes

Voor al u buiten planten bloemen en groenten en fruit

Verschillende soorten onbespoten sierfruit en pompoenen te koop! Leuk als decoratie en heerlijk in soep of andere gerechten. Gelieve contant geld mee te nemen en gepast te betalen.

Boerderijwinkel en verkoopautomaat

Melk, pudding, yoghurt, kaas en eieren