PUUR&genieten een boerderijwinkel in Oostelbeers. Je kunt hier terecht voor eigengemaakt ijs, kaas, yoghurt en diverse streekproducten.

Aan de Groenewoudsedijk te Oostelbeers vind je ter hoogte van het nummer 3 een kar staan waar men honing verkoopt.

Aan de Collse Hoefdijk 26 te Nuenen vindt u het bedrijf Van Gennip Groententeelt. Bij dit bedrijf staat een automaat waar u alle dagen uw groente en fruit, zoals asperges en aardbeien kunt kopen. Daarnaast verkoopt men ook honing en eieren.

Leuk boerderijwinkeltje met kaas, zuivel en softijs, gemaakt met de melk van hun koeien! Leuk plekje om even te zijn en te relaxen!

Twinckeltje is een boerderijwinkeltje waar Jeroen en Anke de lekkerste verse huisgemaakte (h)eerlijke gerechten maken. U kunt bij hen hun producten kopen voor een aantrekkelijke prijs. Deze worden aangeboden op een prachtige, landelijke locatie, door ondernemers met oog voor de mens, de natuur en het Bourgondische leven.

Zij verkopen o.a. huisgemaakte verse soepen, stoofvlees, rundersalade en Italiaanse pastasaus.

Ook werken zij samen met lokale ondernemers waarvan ze producten verkopen zoals oa kwark, hangop, yoghurt, huisgemaakte chocolade en bier uit hun eigen brouwerij.

Kom gezellig kijken en proeven wat we te bieden hebben!

Carla en Judith heten je van harte welkom bij Worstenbrood Hulsel, inmiddels een begrip in De Kempen! Zij maken overheerlijke worstenbroodjes? Heb je trek, bel, stuur een WhatsApp, mail of kom langs!

Worstenbrood Hunsel is iedere zaterdag geopend tussen 11.00 en 12:30 uur.
Men verkoopt eventueel ook vanuit de vriezer.

Wilt u liever op een ander moment een bestelling komen ophalen?
Neem dan even contact met ons op voor het maken van een afspraak!

Watdeboerwelkent.nl is een platform voor lokale (agrarisch) ondernemers voor directe verkoop van hun eigen producten aan de consument. Door deze korte keten worden lokale verse producten verkocht voor een eerlijke prijs voor consument én ondernemer.

Aan de Bleijenhoek 5 te  Bladel, hebben moeder Marion en dochter Rowey een passie. Zij maken ambachtelijke macarons.  Mooie ronde, luchtige koekjes, die zijn gevuld met een zachte vulling. Zij zijn De bakkers in de Kempen waar u een bestelling kunt doen voor een feestelijke, lekkere en puurste macaron.  Beide dames vinden het geweldig om hun creativiteit te uiten in allerlei verschillende, en soms gewaagde, smaken. Ze zijn er dan ook in tal van kleuren en smaken en zijn overgewaaid uit Frankrijk, maar ook in Nederland inmiddels ontzettend populair.

Bestel hun macarons en ervaar hoe ambachtelijk gemaakt hun macaron smaakt. En heeft u bestelt, geef dan wel van tevoren een Appje zodat ze het klaar kunnen zetten.

De Beer Leende is een bedrijf met vleesvarkens, akkerbouw en mestverwerking. De akkerbouw bestaat uit de teelt van aardappels, suikerbieten en mais.

Welkom op de webpagina van Stalhouderij van Oeffelen. U krijgt door middel van deze pagina een indruk van het bedrijf. Indien u verder nog vragen heeft kunt u  contact opnemen.

Naast de paardenstalling hebben we in de zomermaanden ook nog een boerderijwinkel met verschillende soorten groentes. De periode dat de winkel geopend is loopt van ongeveer halverwege april tot eind juni. In deze tijd verkopen men asperges, aardbeien, aardappelen, peulen, tuinbonen en rabarber. Tevens hebben ze vaak ook nog een aantal producten voor erbi,j zoals aspergewijn.